کد خبر : 2559
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 فوریه 2015 - 11:57
-

اجسام نورانی ناشناس در آسمان / رابطه بین منطقه ۵۱ و بشقاب پرنده ها چیست؟‎

همه کسانی که موضوع بشقاب‌پرنده‌های آمریکایی برایشان جذابیت دارد، به خوبی می‌دانند که حقایقی در یوفوهای فضایی نهفته هست که آگاهی از آن‌ها فقط و فقط با ظهور “اسنودن‌وار” یک مأمور داخلی امکان‌پذیر خواهد بود.

به گزارش علویون؛ یوفو (UFO) مخفف عبارت (Unidentified flying object) به معنی اشیای ناشناس پرنده/بشقاب پرنده است. این اصطلاح رایج، برای هر شیء هوایی بکار می‌رود که علت آن نمی‌تواند به آسانی و یا بلافاصله توسط ناظر زمینی شناخته شود.
نخستین بار نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۵۲ این اصطلاح را ابداع کرد. به طور کلی در فرهنگ عامه هم اصطلاح یوفو، مترادف فضاپیمای بیگانه و اسطوره‌‌های فضایی پیرامون این پدیده تکامل یافته است.
طبق مطالعات، اکثر یوفوهای مشاهده شده، اگر اجسام نجومی از قبیل سنگ‌های آسمانی یا سیارات درخشان نباشند، اجسام متداولی مانند هواپیما، بالون و یا رادارهای زمینی هستند.
اما آیا یوفوهایی که همواره در اتمسفر اطراف کرۀ زمین معلقند، حامل رصدکنندگانی از یک جهان/سیارۀ دیگر هستند؟ آیا یوفو، همان سفینه است که تاکنون سوژه بسیاری از فیلم‌های تخیلی هالیوود قرار گرفته؟
*** اجرام ناشناخته فضایی، هواپیمای جاسوسی از آب درآمد!
نخستین بار که موضوع بشقاب پرنده‌ها به طور جدی در محافل علمی دنیا مطرح شد و به سرعت رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت، بعد از تمام شدن جنگ جهانی دوم بود. “ادوارد راپلت” افسر بلندپایه ارتش آمریکا در سال ۱۹۵۵ کتابی با عنوان “گزارش اجرام پرنده ناشناس” نوشت و در آن به نمونه‌های بی‌شماری از تجربیات سربازان ارتش، خلبانان عادی و نظامی، دانشمندان و سایر متخصصان حرفه‌ای (با ذکر نام، تاریخ و مشخصات دقیق) استناد کرد.
مشاور
کسانی که نه تنها یوفوها را مشاهده کرده‌اند، بلکه به طور مثال در این کتاب به تجربه خلبان یک جت جنگنده نیروی هوایی آمریکا اشاره می‌شود که پس از ردیابی یک یوفو موفق شد به فاصله ۱۰۰۰ متری جرم بشقابی نزدیک شده و نورهای شبکه‌ای در آن مشاهده کند.
نیروی هوایی ارتش آمریکا، پس از چاپ کتاب کپتان راپلت، دچار سردرگمی شد و نیروهایش در عرض یک ماه به یک سوم کاهش یافت؛ خود راپلت از جمله کسانی بود که از ارتش اخراج شد. سپس راه صنعت هوافضا را پیش گرفت و پژوهش‌هایش در حوزه یوفو را ادامه داد؛ به طوری که کتب منتشرشده‌اش به عنوان مرجع محققان بعدی قرار می‌گرفت.
در سال ۱۹۶۶ ایالات متحده امریکا از نیروی هوایی خواست که به تحقیقات بر روی یوفوها پایان دهد. این درخواست به دو دلیل انجام شد:
اول به دلیل این که آمریکا موفق به برقراری ارتباط با اصطلاحاً “سفینه‌ها” شده بود و بازدید یوفوهای فضایی از زمین به اثبات رسیده بود (بخوانید: جایی برای انکار یوفوها وجود نداشت).
دوم این که عموم مردم به این باور رسیده بودند که یوفوها واقعی هستند؛ لذا ایالات متحده احساس کرده بود که این آگاهی عمومی منجر به ترس گسترده می‌شود و وجود حساسیت در مردم، به درز اطلاعات سری می‌انجامید و نمی‌گذاشت پروژه‌های دولتی کامل شود.
مشاور
به همین دلیل پروژه یوفوها به گروهی از مأموران ارتش و سازمان سیا (گروه MJ12) محول شد. این گروه تا هم‌اکنون در نقاط مختلف آمریکا و کانادا فعال است و تمام موارد رؤیت یوفوها، به خصوص یوفوها در نزدیکی مراکز دولتی کانادا و آمریکا را بررسی می‌کند.
رسانه‌های خبری ۱۷ ژانویه ۲۰۱۵ ویدئویی از ظاهر شدن و حرکت یک گلوله آتشین در خطی نورانی در آسمان کالیفرنیا خبر دادند: “شهاب سنگ؟ هواپیما؟‌ یا یک جعل ساده!” این تیتر مطلبی بود که هفتۀ بعد، یک مهندس هوافضا با استناد به مدارک کامپیوتری و تحلیل ویدئو مدعی شد شیء نورانی، تنها متعلق به یک تمرین نظامی است که در منطقه حفاظت شدۀ ۵۱ (Area 51) یک منطقه نظامی فوق سری در ایالت نوادای آمریکا صورت گرفته است.
مشاور
همچنین در نوامبر ۲۰۱۴ مهندس هوافضای ۷۸ ساله، بازنشسته‌ی ارتش آمریکا به نام “بوید باشمن” (Boyd Bushman) ، اندکی پیش از مرگش فیلمی ۳۲ دقیقه‌ای در سایت یوتیوب منتشر کرد، در آن داستان کل زندگی خود را گفت، عکس‌های متعددی از اشیای ناشناخته فضایی و یوفوها در مقابل دوربین نشان داد و افشا کرد:
«تمامی اجرام ناشناخته، برای ناسا (سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا NASA ) در منطقه فوق سری ۵۱ کار می‌کنند.»
مشاور
*** انتظار برای یک افشاگری عظیم از اسرار یوفوها…
همه کسانی که موضوع بشقاب‌پرنده‌های آمریکایی برایشان جذابیت داشته، به خوبی می‌دانسته و می‌دانند که حقایقی در یوفوهای فضایی هست که شاید بتوان گفت آگاهی از آن‌ها فقط و فقط با ظهور “اسنودن‌وار” یک مأمور داخلی امکان‌پذیر خواهد بود و لاغیر.
آیا بعد از ده‌ها سال مخفی نگهداشتن راز یوفوها توسط دولت آمریکا، اکنون این اسرار فاش خواهند شد؟
خبرگزاری بیلد آلمان شامگاه روز دوشنبه ۱۶ فوریه ۲۰۱۵ خبری با عنوان “انتشار اسناد یوفو” منتشر کرد و در آن نوشت: «میلیون‌ها نفر در کره زمین وجود دارند که مشتاقانه منتظرند بشنوند FBI، CIA  و پنتاگون از اجرام مشکوک معلق در فضای اطراف زمین چه می‌دانند و رادارهای جاسوسیِ این اجرام از زمین، یافته‌هایش را کجا تخلیه می‌کند؟»
“جان پادستا” (John Podesta) رئیس دفتر ریاست جمهوری آمریکا در زمان “بیل کلینتون” و مشاور فعلی “اوباما” مرد ۶۶ ساله‌ای است که هفته گذشته با یک پیغام توییتری مهم، همانند بنزین بر آتش، مژدۀ افشای اسناد یوفو را به همگان داد.
مشاور
«بزرگترین شکست من در سال ۲۰۱۴ این بود که باز هم نتوانستم اسرار یوفو را برملا کنم.»
این کارشناس مسائل استراتژیک و فعال حزب دموکرات آمریکا، توییت خود را با دو هشتگ “افشاگری” (disclosure) و “حقیقت همچنان بیرون از اینجاست” (thetruthisstilloutthere) همراه کرد.
پیام جدید مشاور رئیس جمهور آمریکا، مانند بمب در میان محققین و فعالان حوزۀ بشقاب پرنده (یوفو) صدا کرد. به نظر می‌رسد بار دیگر امید پژوهشگران و صاحبنظران برای سردرآوردن از گزارش‌های به تعبیر خبرگزاری بیلد “پر رمز و راز بشقاب‌پرنده‌های آمریکایی” اوج گرفته است.
جدیدترین پست “پادستا”، مشاور باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و مدیر تیم مبارزات انتخاباتی (ریاست جمهوری ۲۰۱۶) برای کاندیداتوری “هیلاری کلینتون” است؛ گمانه‌زنی‌ها حاکیست در صورت پیروزی کلینتون در انتخابات، قطعاً پادستا یکی از صحنه‌گردانان اصلی کاخ سفید خواهد بود و احتمالاً هیلاری کلینتون در مقایسه با اوباما آغوش بازتری نسبت به اسرار پشت پردۀ این بشقاب پرنده‌ها خواهد داشت.
مشاور
یکی از دلایل ادعای فوق، این است که “پادستا”، زمانی برای جستجوی اسناد یوفوهای آمریکایی به تب و تاب افتاد که به عنوان رئیس دفتر ریاست جمهوری آمریکا در دوران “بیل کلینتون” مشغول به کار بود.
به طور کلّی در کارنامۀ کلینتون‌ها، نوعی طمع جاه‌طلبانه به افشاگری در موضوعات مرموز به چشم می‌خورد، به طور مثال:
۱٫ در سال ۱۹۹۵ کلینتون به همراه “لئون پانتا” ۷۶ ساله (Leon Panetta) که در آن زمان رئیس دفتر ریاست جمهوری بود و سپس به سمت وزیر دفاع منصوب شد، مخفیانه درصدد بود تا با استناد به قانون اجرایی شماره ۱۲۹۵۸ انتشار اسنادی را سهولت بخشد که به بهانۀ تأمین امنیت ملی با دلایل غیرمستدل سال‌ها از مردم محرمانه نگهداشته شده‌اند؛ اسناد یوفو هم لابلای این اسناد بود.
۲٫ کلینتون در بخشی از کتابش اعلام می‌کند که دوران ریاست جمهوری‌اش در دهه ۹۰ در جلسه معارفه آقای “وبستر هوبل” (Webster Hubbell) به عنوان وزیر دادگستری در یک حرکت غیرمنتظره از وی پرسید: «من در صورتی شما را به سمت وزیر منصوب می‌کنم که بتوانید دو مسئله را برای من روشن کنید: چه کسی “جان اف. کندی” را به قتل رساند؟ آیا یوفوها وجود دارند؟» کلینتون بعد از این جمله سکوت کرد و منتظر جواب شد.
علاقۀ شخصی “پادستا” به ماجرای یوفوها موضوع یک روز و دو روز در آمریکا نیست. وی سال ۲۰۰۲ در کنفرانس مطبوعاتی “ائتلاف حمایت از آزادی اطلاعات” از دولت آمریکا خواست اسناد تاریک‌ماندۀ تحقیقات یوفو را در اختیار  افکارعمومی قرار دهد و گفت: «دیگر وقت آن رسیده که بفهمیم چه اتفاقاتی آن بیرون (در فضای اطراف زمین) در جریان است.»
مشاور
“پادستا” در سال ۲۰۱۰ مقدمۀ بهترین کتاب سال یعنی کتاب “یوفوها: خلبانان، ژنرال‌ها و دولتمردان سکوت خود را می‌شکنند” را نوشت؛ کتابی که در آن فرماندهان ارشد ارتش آمریکا، یوفوها را طبقه‌بندی کردند. “پادستا” هرگز مخفی نکرد که خودش جزو طرفداران پر و پا قرص سریال تلویزیونی “فایل‌های ایکس” (The X Files) است. این سریال مستند، تلاش‌های پیگیرانۀ سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (FBI) برای ساخت یوفوها را به تصویر می‌کشد.
اف‌بی‌آی اولین بار تحقیقات رسمی در حوزه یوفوها را با نام “بشقاب‌پرنده‌ها؛ امنیت ایکس” آغاز کرد. این بشقاب پرنده‌ها در آغاز قطری به طول ۱۵ متر داشتند و توسط سه رباط شبه‌انسان با قد ۹۰ سانتی‌متر که کت و شلوار فلزی به تن داشتند، هدایت می‌شدند.
هنوز کسی نمی‌داند که چرا پادستا اکنون تصمیم گرفته با توییت جنجالی‌اش، بحث یوفوها را بار دیگر در واشنگتن داغ کند.
حتماً خاطرتان هست که رؤیت اشیاء نورانی و مشکوک در فضای آسمان ایران نیز بی‌سابقه نیست. برخی از گزارش‌های نظامی حاکیست مشاهده یوفوها در مراکز نیروگاه‌های اتمی دنیا رخ داده‌اند و مسئله اینجاست که بر اساس مدارک و شواهد، توجه بیگانگان مطلقاً در دهه‌های اخیر معطوف به تحقیقات هسته‌ای ایران است.
نگرانی آمریکایی‌ها از وقوع احتمالی جنگی هسته‌ای در آینده، ارتش و نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده را به هر گونه تلاشی برای جاسوسی از مراکز تحقیقاتی دنیا در قدم اول، و تخریب و دزدی احتمالی از طریق رادارها و یوفوها در قدم دوم واداشته است؛ اما این حوزه، به اندازه‌ای فوق سرّی است که به قیمت محرمانه ماندنش، باید افکارعمومی را گرفتار هر توهم مضحکی بکند. شاید چیزی به پایان ماجرای دنباله‌دار یوفوها و شایعات تخیّلی مربوط به آن، باقی نمانده باشد.
مشاور
گزارش از طاهری
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 + 9 =