ساخت ۱۰ بیمارستان با هزار تخت به همت ستاد اجرائی فرمان امام
صبح امروزتفاهم نامه این میان وزیربهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) امضا شد که براساس این تفاهم نامه ، ده بیمارستان ناتمام درشهرهای محروم کشورکه از ۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند، طی دو سال ساخته و تکمیل خواهد شد.
صبح امروزتفاهم نامه این میان وزیربهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) امضا شد که براساس این تفاهم نامه ، ده بیمارستان ناتمام درشهرهای محروم کشورکه از ۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند، طی دو سال ساخته و تکمیل خواهد شد. از این رو دکتر حمیدرضا جمشیدی مدیرعامل گروه دارویی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با حضور دراستودیوی برنامه پیشخوان خبر ۱۸:۳۰ این تفاهم نامه را تشریح کرد.
جمشیدی درابتدای این گفتگو علت ناتمام ماندن این بیمارستان ها را کمبود منابع و اعتبارات مالی دانست و افزود : شهرهایی که در آنها بیمارستان ساخته می شود عبارت است از قرچک ، مینودشت در استان گلستان ، درگز در استان خراسان رضوی ، نی ریز در استان فارس ، بهار در استان همدان ، باغ ملک در استان خوزستان ، بانه در استان کردستان ، میانه در استان آذربایجان شرقی ، گرمسار در استان سمنان و فردوس در استان خراسان جنوبی که برای ساخت بیمارستان در این شهرها حدود صد میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با تاکید بر اینکه تامین منابع با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و اجرای طرح ها با وزارت بهداشت است اظهار داشت : چنانچه وزارت بهداشت با سرعت عمل کار کند ، هشت بیمارستان تا پایان امسال تکمیل خواهد شد و فقط دو بیمارستان در شهرهای نی ریز و قرچک که تاکنون ۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است تا پایان سال ۹۵ به بهره برداری خواهد رسید.
جمشیدی با اشاره به سایر فعالیت های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ر ه) ، فعالیت های این ستاد را در دو بخش اقتصادی و محرومیت زدایی عنوان و تصریح کرد : سود فعالیت های اقتصادی این ستاد وارد بخش اجتماعی و محرومیت زدایی وارد می شود به طوریکه بنیاد برکت نیز نتیجه همین چرخه است و از زمان راه اندازی این بنیاد تاکنون چهار هزار میلیارد تومان طرح در مناطق محروم اجرا شده است .
مدیرعامل گروه دارویی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود : این ستاد تاکنون سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در بخش اقتصادی و اشتغالزایی در مناطق محروم سرمایه گذاری کرده که برای حدود ۲۷ هزار نفر شغل مستقیم و برای ۱۰۸ هزار نفر شغل غیرمستقیم ایجاد شده است .
جمشیدی همچنین به ۲۱۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ستاد در بخش مدرسه سازی اشاره کرد و گفت : ستاد تاکنون ۴۴۰ مدرسه را ساخته و به وزارت آموزش و پرورش تحویل داده است و ۲۲۰ مدرسه نیز در دست ساخت دارد .
وی ادامه داد : ستاد همچنین هزار و ۷۰۰ طرح زیربنایی همچون آبرسانی ، جاده سازی و ساخت مسکن را با اعتباری حدود ۳۸۵ میلیارد تومان و سرمایه ای حدود ۴۹ میلیارد تومان برای ساخت مسجد و مراکز فرهنگی را در مناطق محروم اجرا کرده است .
مدیرعامل گروه دارویی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تولید و تامین دارو را یکی از حیطه های مهم فعالیت ستاد برشمرد و اظهار داشت : ۱۵ درصد داروی مورد نیاز کشور در مجموعه ستاد تولید می شود که تمرکز اصلی نیز بر تولید داروهایی است که بخش خصوصی رغبت چندانی به سرمایه گذاری در آن ندارد .
جمشیدی تولید نانوداروهای ضدسرطان یا بیوتکنولوژی را نیز از اقدامات ستاد دانست و تصریح کرد : کارخانه تولید داروهای ضدسرطانی ستاد ، یکی از بهترین کارخانجات داروسازی خاورمیانه است که قیمت داروهای تولیدی آن نصف قیمت داروهای خارجی است .
وی ساخت بزرگ ترین شهرک دارویی خاورمیانه در منطقه کردان کرج را به عنوان یکی از برنامه های مهم ستاد یادآور شد و گفت : این شهرک در مساحتی حدود ۲۲۰ هکتار ساخته شده و تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت داشته است که این امکان را دارد که دهها کارخانه در آن مستقر شوند و فضای مناسبی برای شرکت های دانش بنیان است.
مدیرعامل گروه دارویی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گرفتاری اصلی بخش بهداشت و درمان کشور را دسترسی محدود مردم به خدمات بیمارستانی دانست و افزود : به علت سرمایه گذاری کلان در بخش بهداشت کشور و تاسیس خانه های بهداشت در ۹۵ درصد مناطق مختلف کشور ، ما در بخش بهداشت مشکل جدی نداریم هر چند باید در محتوای خدمات بهداشتی بازنگری شود.
دانلودمنبع: شبکه خبر
برچسب ها :اجتماعی ، بیمارستان ، ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) ، شهرهای محروم ، علویون ، وزیر بهداشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0