کد خبر : 6372
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 11 ژوئن 2015 - 17:49
-

حکم دادگاه آقازاده جنجالی!

مهدی هاشمی که ۹۹۱ روز پیش به کشور بازگشت، بی‌گمان تصور نمی‌کرد بعد از ۲۸ جلسه دادگاه به اتهام اختلاس، ارتشا و جرائم امنیتی به ۲۵ سال حبس محکوم شود و برای ۱۰ سال پشت میله‌های زندان برود.

به گزارش علویون؛ مهدی هاشمی شامگاه یکشنبه ۲ مهر ماه سال ۹۱ با پرواز شماره EK977 هواپیمایی امارات، از دوبی به کشور بازگشت.

متهم پس از بازگشت به تهران در فرودگاه توسط نماینده دادستانی تفهیم اتهام شد و تعهد داد تا ۲۴ ساعت بعد خود را به دادستانی معرفی کند.

آغاز تحقیقات از مهدی هاشمی

سرانجام مهدی هاشمی در تاریخ ۳ مهر به دادسرای اوین رفت و براساس وعده‌ای که دستگاه قضایی برای رسیدگی به پرونده وی داده بود تحقیقات از این فرد آغاز شد.

مهدی هاشمی آزاد شد

دادسرای تهران در تاریخ ۲۶ آذر عنوان کرد که مهدی هاشمی پس از تکمیل تحقیقات و با تودیع وثیقه مناسب از زندان اوین آزاد شد.

صدور کیفرخواست برای متهم

نهایتاً پس از ۱۰۷ روز گذشت از بازداشت موقت مهدی هاشمی و آغاز رسیدگی به پرونده وی دادستان تهران در ۲۰ دی ماه اعلام کرد

کیفرخواست پرونده اتهامی مهدی هاشمی صادر شده و این پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد.

قاضی سراج مسئول رسیدگی به پرونده مهدی

در ابتدای اسفند سال ۹۱ و تنها ۵ ماه بعد از بازگشت مهدی هاشمی به کشور و آغاز رسیدگی به پرونده وی یک منبع آگاه از تعیین قاضی برای رسیدگی به این پرونده خبر داد.

این منبع آگاه گفت: قاضی ناصر سراج قاضی پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی به عنوان قاضی پرونده مهدی هاشمی انتخاب شده است و قرار است به این پرونده رسیدگی کند.

انتخاب ۱۵ اردیبهشت به عنوان اولین روز محاکمه

پس از انتخاب قاضی سراج به عنوان مسئول رسیدگی به این پرونده وی در مصاحبه با رسانه‌ها در خصوص زمان برگزاری دادگاه گفت: باید پرونده را مطالعه کرده و سپس زمان تعیین شود.

پس از این اظهار نظر و با گذشت حدود یک ماه در اوایل سال ۹۲ عنوان شد که روز ۱۵ اردیبهشت برای محاکمه مهدی هاشمی انتخاب شده است و دادگاه در این روز تشکیل می‌شود.

لغو اولین جلسه دادگاه به دلیل درخواست استمهال

۱۵ اردیبهشت اولین جلسه رسیدگی به دادگاه مهدی هاشمی آغاز شد

قاضی سراج که تا پیش از روز جلسه دادگاه در خصوص علنی بودن یا غیرعلنی بودن دادگاه اظهار نظری نکرده بود دادگاه را همانطور غیرعلنی آغاز کرد.

دادگاه به محض شروع مواجهه شد با درخواست وکلای مهدی هاشمی آن هم برای استمهال که این درخواست با موافقت قاضی سراج روبرو شد، اما مشخص شد دلیل این استمهال مشکلات و ایراداتی بوده است که در جریان بازپرسی و تحقیقات اولیه پرونده رخ داده است.

به این ترتیب پرونده مهدی هاشمی به دادسرای تهران بازگشت تا بار دیگر تحقیقات برای رفع نقایص این پرونده آغاز شود.

پرونده مهدی هاشمی ایرادهای سنگینی دارد/ زمان رسیدگی طولانی می‌شود

قاضی رسیدگی کننده به پرونده مهدی هاشمی گفت: پرونده مهدی هاشمی ایرادهای سنگینی دارد و همین موضوع زمان رسیدگی را طولانی می‌کند.

قاضی ناصر سراج در حاشیه پانزدهمین جشن حمایت از زندانیان که در تاریخ ۲۷ تیر در سازمان زندان ها برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سوال که چرا پس از ۲ ماه که پرونده مهدی هاشمی از دادگاه به دادسرا رفته تازه قرار است برای پرونده بازپرس تعیین شود گفت: پرونده مهدی هاشمی ایرادهای سنگینی دارد.

وی افزود: به دلیل ایرادات فراوانی که در این پرونده وجود دارد مدت زمان رسیدگی طولانی خواهد شد

منتظر بازگشت پرونده از  دادسرا هستیم

ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پایان مراسم تودیع خود با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص پرونده مهدی هاشمی، گفت: پرونده در مرحله دادسرا است و منتظر بازگشت آن هستیم.

بازپرس مشغول مطالعه پرونده است

محسنی اژه‌ای، سخنگوی دستگاه قضایی هم در نشست خبری خود در خصوص پرونده مهدی هاشمی، گفت: من بازپرس پرونده را دیدم و از وی در این خصوص سئوال کردم ایشان گفتند که مشغول مطالعه پرونده هستند.

وی افزود: قبول داریم که پرونده زمان‌بر شده بنابراین امیدوارم بتوانیم هرچه زودتر نواقص را برطرف کنیم.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: بدون شک هر پرونده‌ای که رسیدگی به آن طولانی شود حاشیه‌ساز خواهد شد.

درخواست نماینده تهران از دستگاه قضا

حجت‌الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در نطق میان دستور خود خواستار رسیدگی هرچه سریع‌تر دستگاه قضایی به پرونده مهدی هاشمی شد و گفت: از دستگاه قضایی می‌خواهم تا سریع‌تر در خصوص پرونده مهدی هاشمی تعیین تکلیف کند.

وی افزود: ادعای نقصان پرونده تا کی باید ادامه یابد؟ مردم سئوال می‌کنند که چرا اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی که می‌گوید همه در برابر قانون برابرند و هیچ نژادی بر دیگری برتر نیست، اعمال نمی‌شود؟

آیا با نقصان پرونده فرزند یک کشاورز یا کارمند یا کارگر هم همین‌طور مماشات می‌شد؟

آخرین اخبار در رابطه با پرونده مهدی هاشمی از زیان وکیل وی

محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس آن هم در مهر سال ۹۲ در خصوص آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی، گفت: ما پرونده را مطالعه نکرده‌ایم اما بازپرس رسیدگی کننده به پرونده مهدی هاشمی در حال تکمیل تحقیقات خود در این زمینه است.

وی افزود: من برای پیگیری پرونده به دادسرا مراجعه کردم اما بازپرس در جواب من گفت که در حال تحقیق است و در صورت نیاز ما را برای پاسخگویی فرامی‌خواند.

وکیل مهدی هاشمی تصریح کرد: ما تلاش می‌کنیم که پرونده زودتر به سرانجام برسد اما دستگاه قضایی باید پاسخگو باشد.

علیزاده طباطبایی، خاطرنشان کرد: بازپرس نمی‌تواند زمان معینی را به ما اعلام کند چرا که در حال مکاتبه با سازمان‌های مختلف است و پاسخ این سازمان‌ها تحقیقات وی را تکمیل خواهد کرد.

سرنوشت پرونده مهدی هاشمی را از دادسرا پیگیری کنید

قاضی ناصر سراج در تاریخ ۱۶ آذر سال ۹۲ درباره آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی گفت: این پرونده در دادسرای تهران است و باید علت طولانی شدن و سرانجام آن را از دادسرا پیگیری کنید.

قاضی ناصر سراج در جمع خبرنگاران در خصوص پرونده مهدی هاشمی و طولانی شده این پرونده در دادسرا گفت: پرونده در دادسرای تهران است و موضوع طولانی شدن آن را از دادسرا باید پیگیری کنید.

وی در خصوص پرونده خاوری گفت: این فرد در آینده نزدیک محاکمه می‌شود. خاوری پیش از خروج از کشور وکیل داشته و وکیل وی حتی در دادسرای اهواز هم حاضر شده است.

از سرنوشت پرونده مهدی هاشمی بی اطلاعم

اما در آخرین اظهار نظر در تاریخ ۹ اسفند سال ۹۲ رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره پرونده مهدی هاشمی نیز گفت: این پرونده از ان زمان که به دادسرا رفته هنوز برنگشته است. و من اطلاعی ندارم.

۵۹۰ روز گذشت

اما با توجه به گذشت بیش از ۵۹۰ روز از آغاز رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی و همچنین گذشت یک سال از بازگشت پرونده این فرد به دادسرای تهران برای رفع ایرادات کیفرخواست ۱۲۵ صفحه‌ای هنوز این پرونده به دادگاه بازنگشته است.

ما هم منتظر بازگشت پرونده مهدی از دادسرا هستیم

در این میان و برای جویا شدن از آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی به سراغ علیزاده طباطبایی رفتیم و وی نیز گفت: ما هم منتظریم تا هرچه زودتر پرونده مهدی به دادگاه بازگردد.

وی گفت: همانطور که قاضی پرونده گفته بودند کیفرخواست ایرادات بزرگی دارد که گویا هنوز برطرف نشده است هرچند ما نتوانسته ایم پرونده را مطالعه کنیم.

اما به نطر می‌رسد این مطالبه مردمی است تا دستگاه قضایی کشور هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف این پرونده اقدام کرده و اذهان عموم شهروندان نسبت به این پرونده را روشن کند.

مهدی هاشمی مردادماه محاکمه می‌شود

در نهایت حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در شصت و چهارمین نشست خبری خود در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره سرنوشت رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی، گفت: قاضی سراج مسئول رسیدگی به این پرونده بود که با توجه به حضورش در سازمان بازرسی این پرونده به شعبه دیگری در دادگاه انقلاب ارجاع شد.

وی افزود: با توجه به رفع نقص این پرونده و بازگشت آن به دادگاه انقلاب به احتمال زیاد یازدهم مرداد دادگاه تشکیل جلسه خواهد داد.

تغییر قاضی پرونده مهدی هاشمی قانونی بوده است

سراج درباره پرونده مهدی هاشمی و اینکه قاضی این پرونده تغییر کرده است، گفت: این تغییر قانونی انجام گرفته است.

وی گفت: از آنجایی که سازمان بازرسی کل کشور اولین نهادی بوده که در پرونده مهدی هاشمی ورود پیدا کرده و گزارش داده است، لذا من که به عنوان رئیس سازمان بازرسی انتخاب شدم دیگر نمی‌توانم قاضی پرونده باشم.

وی درباره ایرادات گرفته شده به این پرونده نیز گفت: من در زمان قضاوتم در این پرونده به ۱۰ مورد ایراد وارد دانستم که به دادسرای تهران اعلام کردم.

سرانجام روز موعود فرا رسید

براساس اعلام مسئولان دستگاه قضایی کشور، مهدی هاشمی قرار بود ۱۱ مرداد سال ۹۳ در دادگاه انقلاب تهران و به ریاست قاضی مقیسه محاکمه شود.

هرچند که تا زمان شروع جلسه دادگاه تصمیمی از سوی مسئولان دستگاه قضایی کشور درباره علنی بودن یا نبودن این دادگاه اتخاذ نشده بود براساس حدس گمان‌ها دادگاه مهدی هاشمی در ساعت ۹ صبح و بدون حضور اصحاب رسانه آغاز شد.

اظهار نظرهایی که همه درباره پرونده مهدی هاشمی داشتند

در این بین اظهارنظرهای بسیار زیاد و متفاوت و البته گاهی متناقض از سوی وکلا، خانواده و حتی منتقدین مهدی هاشمی بیان شد و در جریان دادگاه‌ها غیرعلنی وی که با معطلی تقریبا ۵ ساعته خبرنگاران در گرمای مرداد و شهریور و سرمای مهر و آبان همراه بود، حضور برخی چهره‌ها مانند صادق زیبا‌کلام، علی دایی، حمید رسایی و… خبرساز شد.

در زیر به پاره‌ای از اظهارنظرهای افراد مرتبط با این پرونده در طول این چند ماه می‌پردازیم:

در اولین جلسه دادگاه در تاریخ ۱۱ مرداد:

* فائزه هاشمی: من اطلاعی ندارم که اتهامات مهدی، سیاسی یا اقتصادی است.

*یک منبع آگاه: برخلاف ادعای یاسر هاشمی اتهاماتی که امروز در دادگاه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، مربوط به قرارداد شرکت نفتی استات‌اویل و سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت است.

مصاحبه با کیهان لندن، سندسازی انگلیس است

تاریخ ۱۰ شهریور:

* سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل مهدی هاشمی درباره مصاحبه کیهان لندن با مهدی هاشمی گفت: این مصاحبه سندسازی انگلیس است و اساساً آن را تکذیب می‌کنیم.

تاریخ ۱۲ شهریور:

* صادق زیباکلام که اتهام وارده به خود را به دلیل دو سوال از آقای شریعتمداری و مسئولین نظام می‌دانست، پس از خروج از دادگاه با شور خاصی وارد جمع خبرنگاران شد و اظهار نظرهای تامل‌برانگیز و البته قابل پیش‌بینی‌ای را ارائه کرد و گفت: فتنه ۸۸ را نتوانستم بفهمم یعنی چه! یک عده‌ای که حدود ۳ میلیون نفر می‌شدند در ایران به نتیجه انتخابات اعتراض داشتند و این در اکثر کشورها می‌تواند رخ دهد.

تناقض در گفتار دو وکیل

*سید وحید ابوالمعالی، وکیل مهدی هاشمی: کیفرخواست بی‌اساس است. در پرونده مهدی هاشمی نام افراد دیگری هم به چشم می‌خورد.

* سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل مهدی هاشمی: (قبل از اظهار نظر ابوالمعالی گفته بود) در پرونده مهدی هاشمی نام افراد دیگری مطرح نیست و کیفرخواست فقط در مورد اتهامات مهدی هاشمی است.

تاریخ ۱۶ شهریور:

* سید وحید ابوالمعالی با بیان اینکه بی‌اساس خواندن کیفرخواست یک اظهارنظر حقوقی است، گفت: برای اثبات حرف‌هایم ادله محکمی دارم و برای خط به خط کیفرخواست جواب دارم.

تاریخ ۲۸ مهر:

*پس از بازگشت قاضی مقیسه از حج این اولین جلسه دادگاه بود که هیچ‌کدام از وکلا و مهدی هاشمی حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشدند.

*البته در آن روز اصحاب رسانه دست خالی برنگشتند و توانستند حضور علی دایی در دادگاه انقلاب را ثبت کنند. حضوری که به قول دایی دلیلش به رسانه‌ها مربوط نمی‌شد.

صدور قرار مجرمیت و تشکیل پرونده کیفری برای وکیل مهدی هاشمی

تاریخ ۲۹ مهر:

* سید وحید ابوالمعالی: وکیل مهدی هاشمی گفت: متأسفانه به دلیل صحبت‌هایی که با رسانه‌ها داشته‌ام برایم قرار مجرمیت خورده و پرونده کیفری تشکیل شده است. استقبال می‌کنیم که دادگاه علنی برگزار شود.

تاریخ ۵ آبان:

* سید محمود علیزاده طباطبایی: من در پاسخ به نمایندگانی که نامه نوشته‌اند درخواست دارم که یک مناظره تلویزیونی برگزار کنند، اطلاعات نمایندگان غلط است و کسی مثل توکلی یک روز اظهار پشیمانی می‌کند که چنین اتهاماتی را علیه مهدی هاشمی مطرح کرده است.

* روند رسیدگی به پرونده در دادسرا مناسب نبوده و بازپرس به دلایل له متهم توجهی نکرده و تنها علیه او مطالبی را مطرح کرده است.

* دلیل طولانی شدن دادگاه فرآیند دفاع است. همچنین تا الان ۶ شکایت از من و ابوالمعالی دیگر وکیل مهدی هاشمی از سوی دادستان صورت گرفته که یکی از آنها منجر به تصمیم قضایی شد اما نقض شد.

درخواست مناظره با مهدی هاشمی

تاریخ ۱۰ آبان:

* در این روز حمید رسایی به دادگاه انقلاب رفت. محمود علیزاده طباطبایی گفت: اینکه آقای رسایی به دادگاه انقلاب آمده‌اند ربطی به پرونده موکل بنده ندارد. البته ما در دادسرا از رسایی به خاطر انتشار مطالب داخل دادگاه شکایت کرده‌ایم.

* حمید رسایی بعد از بازگشت از دادگاه درباره دلیل حضورش گفت: من نامه امضای ۱۱۰ نماینده را در خصوص پرونده مهدی هاشمی به قاضی ارائه کردم. من از مناظره استقبال می‌کنم اما نه با وکلای مهدی هاشمی بلکه با شخص او چرا که وکلایش به دنبال حق‌الوکاله‌ هستند. در بحث مناظره ما استقبال می‌کنیم اما نه با وکلا چرا که آنها بابت هر قدمی که در پرونده بر می‌دارند حق الوکاله می‌گیرند و طبیعی است که بازار گرمی‌ هم می‌کنند، بنده با شخص مهدی هاشمی مناظره می‌کنم. پرونده‌ای که ۱۰ میلیارد وثیقه ان است حق الوکاله بیشتری برایش به بار می‌آید و من دوست ندارم برای حق‌الوکاله وکلای مهدی هاشمی بهانه جدیدی درست کنم تا پول بیشتری بگیرند.

* محمود علیزاده طباطبایی بلافاصله در برابر این صحبت‌ها موضع‌گیری کرد و گفت: اگر بنابر مناظره هم باشد رسایی باید با ما مناظره کند چرا که پرونده را وکلای مهدی مطالعه کرده‌اند. همچنین ما روز اول درخواست کردیم که دادگاه علنی برگزار شود اما چه آن زمان که قاضی سراج مسئولیت را بر عهده داشت و چه الان که قاضی مقیسه مسئول پرونده است با درخواست ما موافقت نشد، اینکه ۱۱۰ نماینده نامه نوشته‌اند در واقع تکمیل درخواست ما بوده و ما آن را تائید می‌کنیم.

* علیزاده طباطبایی درباره گفته رسایی مبنی بر اینکه وثیقه ۱۰ میلیاردی پرونده مهدی هاشمی قطعاً حق‌الوکاله بیشتری همراه دارد، گفت: این چه حرف‌هایی است که رسایی می‌زند، ما از مهدی نه حق‌الوکاله گرفتیم و نه قرار است بگیریم. من بیش از ۱۰ سال است که وکالت مهدی را بر عهده دارم و یک ریال هم نگرفتم.

علیزاده: از سال ۸۸ به بعد یک ریال هم حق الوکاله نگرفته‌ام

تاریخ ۱۷ آبان:

*سید محمدعلیزاده طباطبایی گفت:‌ وظیفه بنده دفاع از حریم آقای هاشمی است و سفره‌ای پهن بوده و امثال رسایی‌ها سر این سفره می‌نشستند و الان این سفره جمع شده است. اتهامات مهدی هاشمی کلا سیاسی است و امنیتی و اقتصادی نیست و ما در مورد کیفرخواست مورد به مورد جواب می‌دهیم. همچنین بنده در قبول پرونده‌های از سال ۸۸ به بعد حتی یک ریال هم نگرفتم و هم‌اکنون در کنار کار وکالت به تدریس در دانشگاه و عضویت در هیأت مدیره کانون وکلا مشغول هستم.

مجموعا ۱۵ سال حبس برای مهدی هاشمی

در تاریخ ۲۴ اسفند سال گذشته جزئیاتی از حکم صادر شده در پرونده بین‌المللی «آقازاده جنجالی» شامل ۷، ۵ و ۳ سال حبس، جزای نقدی و انفصال در خبرگزاری فارس منتشر شد.

براساس آن خبر مهدی هاشمی آقازاده جنجالی به واسطه سه اتهام در پرونده‌اش مجموعاً به ۱۵ سال حبس محکوم شده بود.

وی به واسطه یکی از مواد قانونی به ۷ سال حبس، جزای نقدی و انفصال محکوم و به خاطر یکی دیگر از مواد همین قانون، به ۵ سال حبس محکوم شده است.

این در حالی است که نامبرده به واسطه یکی از مواد قانون مجازات اسلامی به ۳ سال حبس محکوم شده است.

رسیدگی به پرونده این فرد از نیمه مرداد سال گذشته در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران و به ریاست قاضی مقیسه آغاز شد.

با رعایت ماده ۱۳۴ قانون مجازات حکم مهدی هاشمی به اتهام اختلاس، ارتشا و جرائم امنیتی تأیید شد

یک منبع آگاه در تاریخ ۲۰ خرداد امسال در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی فارس، از تأیید حکم مهدی هاشمی خبر داد.

وی افزود: مهدی هاشمی به اتهام اختلاس، ارتشا و مسائل امنیتی محکوم شده بود.

این منبع آگاه گفت: مرجع رسیدگی کننده با رعایت ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی حکم صادر شده برای این فرد را تأیید کرد.

ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی چه می‌گوید؟

در جرائم موجب تعزیر هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرائم حداکثر مجازات مقرر را حکم می‌کند و هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد، مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین می‌نماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیرقابل اجراء شود، مجازات اشد بعدی اجراء می‌گردد.

۲۵ سال حبس برای مهدی هاشمی/تنها ۱۰ سال اجرایی خواهد شد

اما سرانجام امروز ۲۱ خرداد معاون اول قوه قضاییه محسنی‎اژه‎ای در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان گلستان افزود: در مورد اختلاس، طبق قانون اگر چنانچه توأم با جعل باشد مجازات بین هفت تا ۱۰ سال است اگر بدون جعل باشد بین پنج تا ۱۰ سال خواهد بود طبق ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی حاکم موظف است که ۱۰ سال را بدهد.

وی بیان داشت: در مورد رشوه نیز طبق قانون اگر کسی از مبلغی بالاتر رشوه گرفته باشد از پنج تا ۱۰ سال مجازات می‎شود که بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی ۱۰ سال در نظر گرفته می‎شود، مسائل امنیتی نیز بین دو سال تا پنج سال است که طبق این ماده قانونی باید اکثریت مجازات درنظر گرفته شود.

محسنی‎اژه‎ای اظهار کرد: حکم مهدی هاشمی در مقام اجرا یکی از اینها که بالاتر است اجرا می‎شود یعنی عملا ۱۰ سال اجرا خواهد شد.

به این ترتیب مشخص شد مهدی هاشمی مجموعا به ۲۵ سال حبس محکوم شده است که در مقام اجرا تنها ۱۰ سال حبس را تحمل خواهد کرد.

هفت خوان پرونده مهدی هاشمی

۲ مهر ۹۱: بازگشت متهم از لندن به ایران و تفهیم اتهام در فرودگاه امام خمینی

۲۶ آذر ۹۱: تودیع وثیقه مورد نیاز و آزادی مهدی هاشمی بعد از ۸۶ روز انفرادی

۲۰ دی ماه ۹۱: صدور کیفرخواست ۱۲۵ صفحه‌ای برای متهم(این کیفرخواست از سوی دادگاه دارای ایراداتی تشخیص داده شد)

۱۵ اردیبهشت ۹۲: اولین جلسه دادگاه و البته لغو دادرسی به دلیل ایرادات پرونده

۱۱ مرداد ۹۳: آغاز مجدد رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی به ریاست قاضی مقیسه

۲۴ اسفند ۹۳: صدور حکم بدوی (مجموعا ۱۵ سال حبس)

۲۰ اردیبهشت ۹۴: تأیید حکم مهدی هاشمی(مجموعا ۲۵ سال حبس برای ۳ اتهام اختلاس، ارتشاء و جرائم امنیتی)

؟؟؟: چه زمانی حکم اجرا خواهد شد

 

 

منبع: فارس

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 2 =