چراغ راهنمای تغذیه ای چیست؟
چربی، قند و نمک سه ماده ای هستند که مصرف زیادشان بیماریزا است، بنابراین به گفته هدایت حسینی مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، برای مراقبت بیشتر چراغ راهنمای تغذیه ای بر روی محصولات غذایی طراحی شده است.
به گزارش عصر ساری، در سال ۹۳ پس از مباحث مربوط به استفاده بیش از اندازه روغن پالم در لبنیات، مسئولان سازمان غذا و دارو به تکاپو افتادند تا نسبت به سلامت مواد غذایی توجه بیشتری صورت پذیرد، براین اساس یکی از اقدامات آنها طرح چراغ راهنمای تغذیه ای بود، به طوری که هدایت حسینی در توضیح این طرح به تسنیم عنوان کرد: در این طرح با عنوان چراغ راهنمای تغذیه ای که در بر گیرنده نشانگرهای رنگی روی محصولات است، میزان چربی، قند و نمک در هر ماده غذایی مشخص میشود.
برچسب ها :تغذیه ، چراغ راهنما ، چربی ، قند ، نمک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0