تحصیل رشته "مردانگی" در دانشگاه!
مردها برای بسیاری از زنان موجودات ناشناختهای هستند؛ برای بسیاری از مردان هم همینطور. دانشگاهی در نیویورک رشته “مردانگی” را به برنامه تحصیلی خود افزوده است. این رشته به چه مباحثی میپردازد و برای چه گروهی مناسب است؟ گزارشگر شبکه یک تلویزیون آلمان در نیویورک در مورد رشته دانشگاهی جدیدی در دانشگاه “استونی بروک” نیویورک
مردها برای بسیاری از زنان موجودات ناشناختهای هستند؛ برای بسیاری از مردان هم همینطور. دانشگاهی در نیویورک رشته “مردانگی” را به برنامه تحصیلی خود افزوده است. این رشته به چه مباحثی میپردازد و برای چه گروهی مناسب است؟
گزارشگر شبکه یک تلویزیون آلمان در نیویورک در مورد رشته دانشگاهی جدیدی در دانشگاه “استونی بروک” نیویورک گزارش داده است. این دانشگاه امکان تحصیل در رشته “مردانگی” را فراهم کرده است.
یک جامعهشناس به نام مایکل کیمل که از پیشتازان عرصه “مطالعات مردانگی” است، دو سال پیش مرکزی برای مطالعه مردان و مردانگی در این دانشگاه تأسیس کرد. او خود میگوید تعریف واحدی از “مردانگی” وجود ندارد و بسته به نژاد، سن، منطقه، مذهب و گرایش جنسی تفاوتهایی در “مردانگی” وجود دارد.
به گفتهی کیمل، حداکثر تا دو یا سه سال دیگر امکان تحصیل در رشتهی “مردانگی” در مقطع کارشناسی ارشد هم فراهم میشود. در این صورت، این مرکز نخستین مرکز در جهان خواهد بود که در این رشته مدرکی آکادمیک ارائه میکند.
محتوی رشته و مخاطبان آن
دوره کارشناسی ارشد رشته “مردانگی” (پس از تأسیس) یک سال به طول خواهد انجامید. به گفتهی کیمل، تحصیل در این رشته هم برای مردان جالب خواهد بود و هم برای زنان. از آن گذشته این رشته فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی جامعهشناسی و رشتههای مشابه را جذب خواهد کرد.
این رشته همچنین میتواند به عنوان دوره آموزشی تکمیلی برای مددکاران اجتماعی یا آموزگاران باشد. شاغلانی که فرصت ادامه تحصیل حضوری ندارند هم میتوانند به صورت از راه دور (آنلاین) یا در تعطیلات تابستان این رشته را بخوانند.
اما این رشته چه باری از دوش جامعه برمیدارد؟ اخیرا بر سر موضوع “تجاوز در دانشگاههای آمریکا” بحث گستردهای در این کشور درگرفته است. برگزارکنندگان برخی پژوهشها در ایالات متحده حتی ادعا میکنند که تا یکسوم زنان در دانشگاههای این کشور قربانی خشونت جنسی میشوند.
یکی از دانشجویان مایکل کیمل که سالها در حوزه پیشگیری از خشونتهای جنسی کار کرده، میگوید: «ما بررسی کردیم که رابطه جنسی مبتنی بر رضایت طرفین چه ویژگیهایی دارد؟ و اینکه این پیام را چگونه باید به جامعه رساند: که مردان برای پاسخ مثبت هر کاری نکنند، بلکه هدف این است که طرف مقابل هم مشتاقانه پاسخ مثبت دهد».
به اعتقاد این دانشجو، رشته “مردانگی” فرصت مناسبی برای مطالعه روی موضوعاتی از این دست است.
برچسب ها :تحصیل جنسی ، رشته مردانگی ، عصر ساری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0