نمک همیشه باعث فشار خون بالا میشود؟!
در سال ۱۹۴۰، یکی از محققان دانشگاه Duke به نام والتر کمپنر، ایدههایی را مطرح کرد که باعث شهرت او شد! او اولین محققی بود که برای درمان افراد مبتلا به فشار خون بالا، از محدودیت مصرف نمک استفاده میکرد.
به گزارش قائم آنلاین،بعد از آن بود که مطالعات مختلفی تایید کردند که کاهش مصرف نمک میتواند به کاهش فشار خون بالا کمک زیادی کند. امروزه متخصصان بر اساس بررسیهای علمی پهندامنه معتقدند که هیچ دلیلی وجود ندارد که کسانی که فشار خونشان در حد طبیعی قرار دارد، بخواهند مصرف سدیم را محدود کنند.
در این روش باید غذاهایی مصرف کرد که حاوی پتاسیم بیشتری باشند. در واقع محققان هلندی متوجه شدند که مصرف کم پتاسیم بهاندازه مصرف زیاد نمک، تاثیر منفی روی فشار خون میگذارد؛ ولی متاسفانه اکثر افراد روزانه حدود ۳۱۰۰ میلیگرم پتاسیم دریافت میکنند، در حالی که این میزان ۱۶۰۰ میلیگرم کمتر از حد لازم است.
پس سعی کنید رژیم غذاییتان سرشار از پتاسیم باشد و میتوانید برای این کار از انواع مختلف میوهها، سبزیجات و حبوبات استفاده کنید. سبزیجاتی مثل اسفناج، کلم بروکلی، موز، سیبزمینی سفید و خیلی از حبوبات مثل لوبیا که هر کدام حاوی ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم در هر وعده مصرفی هستند.
برچسب ها :،عصر ساری ، فشار خون بالا ، نمک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0