چاره دردهای ناحیه گردن منظر طب سنتی
یک متخصص طب سنتی تدابیر رفع دردهای ناحیه گردن و کتف از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
به گزارش قائم آنلاین، از تدابیر ساده غذایی برای دردهای ناحیه کتف و گردن یا دردهای دیگر مفاصل بهتر است که افراد آداب صحیح غذاخوردن را رعایت کنند.
به گفته وی اکثر افراد دچار ضعف معده هستند که ضعف هضم و ضعف معده موجب بروز مواد زائد در بدن میشود.این متخصص طب سنتی افزود: بهتر است که افرادی که دچار درد گردن و کتف یا دردهای استخوانی هستند از مصرف غذاهای سرد و غلیظ مانند بادمجان, گوشت گاو, غذاهای فست فودی و غذاهای آماده را پرهیز کنند.
کردافشاری بیان داشت: نخود ملین طبع است و اگر نخود را با ادویه مناسب مانند آویشن, زیره و دارچین مصرف کنند, باعث تقویت مفاصل شده و دردها را از بین میبرد، همچنین اگر افراد به مصرف نخود مداوت کنند, بسیار به بدن سود میرساند.
وی گفت: در فصول سرد صبحها بهتر است که افراد یک استکان آب جوش را گرم مصرف کنند چرا که دردها را تسکین میدهد، همچنین مصرف چای با لیمو عمانی بدن را برای دفع مواد زائد آماده میکنند و رطوبت را از بدن دفع میکند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: سر سفره بوده جزء عمر افراد حساب نمیشود و بهتر است که افراد غذای خود را خوب بجوند و عمر خود را طولانی کنند.کردافشاری خاطرنشان کرد: چرا غذا را خوب نمیجویم به دلیل اینکه حواسمان سر سفره جمع نیست، بنابراین بعد از هر قاشق غذاخوردن بهتر است که قاشق را زمین گذاشته و ۳۰ مرتبه لقمه را بجویم.
برچسب ها :،عصر ساری ، طب سنتی ، ناحیه گردن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0