نکات قابل توجه در خصوص تهیه و مصرف روغن ها
به گزارش قائم آنلاین،ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببندید. ۱) علایم ظاهری فساد در روغن شامل افزایش بو، غلیظ تر شدن روغن مایع، تغییررنگ و تند شدن آن است. ۲) هنگام خرید روغن برچسب تولید آن (پروانه بهرهبرداری و پروانه بهداشتی و تاریخ مصرف ) دقت کنید. ۳) روغن را در محلی خنک
به گزارش قائم آنلاین،ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببندید.
۱) علایم ظاهری فساد در روغن شامل افزایش بو، غلیظ تر شدن روغن مایع، تغییررنگ و تند شدن آن است.
۲) هنگام خرید روغن برچسب تولید آن (پروانه بهرهبرداری و پروانه بهداشتی و تاریخ مصرف ) دقت کنید.
۳) روغن را در محلی خنک و دور از نور و هوا و در ظروف در بسته نگاهداری کنید. در ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببندید.
۴) هنگام مصرف روغن، از حرارت کم استفاده کنید. حرارت دادن زیاد و طولانی، روغن مایع را خراب میکند و روغن سوخته میتواند سرطانزا باشد
۵) روغن اضافی مصرف شده را به ظرف اصلی روغن برنگردانید.
۶) از مصرف مجدد روغنی که چند بار حرارت دیده، جدا خودداری کنید.
۷) روغن نباید از سویا تهیه شده باشد. روغن حاصل از سویا برای تولید روغن جامد استفاده میشود و در حالت مایع به سرعت خراب میشود. روغنهای مایع استاندارد موجود در بازار ایران، معمولا از آفتابگردان تهیه شده است.
۸) در مجموع سعی کنید حتی الامکان روغن کمتری برای طبخ غذا استفاده کنید.
غذاهای آب پز معمولا ارزش غذایی بیشتری دارند و خطر افزایش چربی خون نیز با استفاده از آنها کمتر میشود.
برچسب ها :،عصر ساری ، مصرف روغن ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0