کد خبر : 16055
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1 اکتبر 2015 - 16:45
-

مصرف زعفران در ۳ ماه اول بارداری خطرناک است

مصرف زعفران در ۳ ماه اول بارداری خطرناک است

مصرف زعفران و غذاهای حاوی آن در دوران ۳ ماهه اول بارداری خطرناک است و منجر به سقط جنین می‌شود.

به گزارش قائم آنلاین،شهاب اولیایی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوانافزود: مصرف زعفران برای زنان باردار خطرناک است و در مرحله سوم بارداری به دلیل اثرات تحریکی منجر به سقط جنین می‌شود.

وی اظهار داشت: مصرف زیاد زعفران در افراد عادی باعث تهوع، کاهش ضربان قلب، خونریز‌های نابجا و تغییر رنگ پوست می‌شود.

اولیایی با بیان اینکه زعفران ضد افسردگی، اشتها آور و خواص درمانی زیادی دارد، افزود: مقدار مصرف زعفران ۲ الی ۳ گرم در ماه برای هر فرد عادی است که نباید از این مقدار فراتر رفت.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی تحقیقات مصرف زعفران را در تسهیل زایمان موثر می‌دانند، افزود: با توجه به اینکه مصرف زعفران در دوران بارداری خطرات و عواقب بیشتری تا فواید آن دارد، مصرف آن در ۹ ماهه بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه + هفده =