کد خبر : 16579
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 می 2017 - 14:23
-

تعبیر خواب کاندیداهای دولت برای رقبای خود/ سناریوی سال ۹۲ برای ۹۶ با استفاده از شبکه نفوذ

تعبیر خواب کاندیداهای دولت برای رقبای خود/ سناریوی سال ۹۲ برای ۹۶ با استفاده از شبکه نفوذ

به گزارش قائم آنلاین به نقل از بلاغ، خطر منافقان برای هر جامعه از خطر هر دشمنی بیشتر است چرا که از یک سو شناخت آنها غالباً آسان نیست و از سوی دیگر، دشمنان داخلی هستند و گاه چنان در تار و پود جامعه نفوذ می‌کنند که جدا ساختن آنها کار بسیار مشکلی است، و

به گزارش قائم آنلاین به نقل از بلاغ، خطر منافقان برای هر جامعه از خطر هر دشمنی بیشتر است چرا که از یک سو شناخت آنها غالباً آسان نیست و از سوی دیگر، دشمنان داخلی هستند و گاه چنان در تار و پود جامعه نفوذ می‌کنند که جدا ساختن آنها کار بسیار مشکلی است، و از طرفی روابط مختلف آنها با سایر اعضای جامعه، کار مبارزه را با آنها دشوار می‌سازد. افراد دو چهره، كه معمولا به حسب ویژگی‌های شخصیتی به دنبال منافع فردی، گروهی و باندی خود هستند، از منظر قرآن دارای ویژگی‌هایی‌اند كه به راحتی قابل شناسایی هستند.

رفتار غیراخلاقی در مقابله با جریان حق
هر زمان که حق قدرت می‌گیرد، گروهی منافع نامشروع خود را در خطر می‌بینند و با توجه به اینکه توانایی مقابله با حق را ندارند، دست به اقدامات غیراخلاقی می‌زنند و درظاهر با مردم هستند ولی در اصل، برعکس جهت حرکت حق عمل می‌کنند و بدون اینکه متهم به مقابله و مبارزه با حکومت اسلامی بشوند، کارشکنی می‌کنند.

منافقان فقط لقلقه زبانی دارند، نه حرف‌شان پشتوانه فکر و عقیدتی دارد و نه عمل آنها. آنها با دروغ و تزویر زنده‌اند و جالب است که این کار را یک نوع زرنگی می‌دانند.

در قرآن و در سوره بقره آمده است: «آنها با این عمل می‌خواهند خدا و مؤمنان را بفریبند، در حالی که تنها خود را می‌فریبند اما نمی‌فهمند».

شاخصه نفاق ادعای “اصلاح‌طلبی” است
بر اساس آیه ۱۱ سوره بقره یکی دیگر از ادعاهای منافقان، «اصلاح‌طلبی» است. آنها خود را اصلاح‌طلب معرفی می‌کنند در حالی که مفسد واقعی هستند: «و هنگامی که به آن‌ها گفته شود در روی زمین فساد نکنید، می‌گویند ما فقط اصلاح کنندگانیم».

در آیه ۱۲ سوره بقره به این موضوع اشاره می‌شود که در طول تاریخ نیز هرگاه خیانتی توسط منافقان صورت گرفته است، برای عوام فریبی بوده ولی پیشبرد آن را به نفع مردم معرفی کرده‌اند.

ر فتار عملی منافقین: هر دوری به یک طوری 
از مشخصه‌های بارز منافقان، این است که هر روز به رنگی در می‌آیند میان هر جمعیتی که قرار بگیرند با آنها هم صدا می‌شوند. امروز فریاد «زنده باد» و شعار «مرگ بر» سر می‌دهند. قرآن این صفت منافقان را در آیه ۱۴ سوره بقره این چنین بیان می‌کند: «هنگامی که افراد با ایمان را ملاقات کنند، گویند ایمان آوردیم، اما هنگامی که با دوستان شیطان صفت خود به خلوتگاهی می‌روند، می‌گویند ما با شماییم».

حال این نکات مطرح شده، که تمامی آن از قرآن بوده است، را با سخنان استاندار اصولگرای دولت احمدی‌نژاد که پس از عدم تمکین رئیس‌جمهور سابق به توصیه رهبری، نامه برائت از وی را امضاء کرد، را نیز بررسی کنیم.

نفاق یعنی آمیزه‌ای از حق و باطل
سیدعلی اکبر طاهایی در گفت‌و‌گو با سایت خبری تحلیلی خزر ۲۴، گفت: «به تقسیم‌بندی‌های رایج درباره اصولگرایی و یا اصلاح‌طلبی در جامعه، پایبند نیستم و قرائت دیگری از این دو جریان دارم. من هم دوستان اصولگرا و هم دوستان اصلاح‌طلب به معنای عرفی دارم و معتقدم پیرو قرآن، حتماً مومن مصلح خواهد بود. مصلح از دیدگاه قرآن، نمی‌تواند مومن نباشد و مومن هم نمی‌تواند مصلح نباشد. امام حسین(ع) که این روزها اختصاص به این حضرت دارد، فرمود من برای اصلاح امت جدم، قیام کردم. اصلاح‌طلبی یک حرکت حسینی است و ریشه در نهضت و آرمان امام حسین(ع) دارد، و در عین حال اصول هم به معنای ریشه است. وقتی به کسی بگوییم اصولگرا نیست یعنی ریشه ندارد و دائم و با نسیم زمان و وقایع، اعتقادات او هم تغییر می‌کند، که البته این رویه خوبی نبوده و شایسته انسانیت انسان نیست. اصول اندیشه اسلامی ثابت است اما نیازهای زمان و مکان تغییر می‌کند. رویکرد من به حوزه اصولگرایی، بر پایه مفاهیم قرآنی است. قرائتی که من از اصولگرایی دارم، اصولگرایی اصلاح‌طلبانه است.

بیان بدیهیات برای توجیه نفاق
وی در ادامه افزود: “هیچ حرکتی ایمانی و اصولی نخواهد بود مگر اینکه اصلاحاتی در رفتار ما ایجاد کند. آیا یک اصولگرا می‌تواند بداخلاق  و یا ضدعدالت باشد؟ پاسخ منفی است چون حسن خلق و عدالت‌محوری از ویژگی‌های پیامبر اسلام و ائمه بود و خدا هم به عدالت امر کرده است. اصولگرا کسی است که به اوامر و نهی الهی پایبند باشد. من همه اینها را در درون دایره فرزندان نظام می‌بینم و اعتقاد ندارم کسانی به نام اصلاح‌طلب که ملتزم به قانون اساسی و ولایت فقیه هستند درون خانواده انقلاب نباشند. اگرچه برخی اصلاح‌طلبان در سال ۸۸ مشکلاتی را پیش آوردند. احمدی‌نژاد هم وقتی به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر ورود نکردن به انتخابات، عمل نکرد این مغایر با اصولگرایی است. همه ما در معرض لغزش هستیم و انسان ممکن است دچار اشتباه شود اما هیچوقت فرزند خطاکار از سوی پدر خانواده، طرد نمی‌شود و پدر نقش متذکر را دارد تا اصلاح در فرزند ایجاد شود و در مسیر قرار گیرد».

توجیه عوام‌فریبانه نفاق، استناد به قرآن و مقدسات است
نکته جالب در سخنان استاندار سابق، که با آمدن روحانی راهی جز رفتن از این استان را برای ادامه حیات سیاسی خود نداشت، به این نکته اشاره می‌کند: «رویکرد من به حوزه اصولگرایی، بر پایه مفاهیم قرآنی است، قرائتی که من از اصولگرایی دارم، اصولگرایی اصلاح‌طلبانه است. هیچ حرکتی ایمانی و اصولی نخواهد بود مگر اینکه اصلاحاتی در رفتار ما ایجاد کند».

حال این نکات را با آیه‌های سوره بقره که در بالا آمده است مقایسه کنید و در خواهید یافت که طاهایی‌ها و لاریجانی‌ها در کدام طیف قرار می‌گیرند.

نومن ببعض و نکفر ببعض و ادعای پدرمقامی نفاق مدرن
اما نکته اساسی که از سوی طاهایی بیان شد و جای تامل بسیاری دارد، این است: «من همه اینها را در درون دایره فرزندان نظام می‌بینم و اعتقاد ندارم کسانی به نام اصلاح‌طلب که ملتزم به قانون اساسی و ولایت فقیه هستند، درون خانواده انقلاب نباشند».

به نظر می‌رسد باید به طاهایی که اینگونه با چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای و بر اساس آیات قرآن نفاق را به توان دو رسانده‌اند، گفت که تاریخ نیز همانند امروز وی را مانند اکبر گنجی که عالیجانبان سرخپوش و خاکستری را نوشت و روزی آن فرد هدف نگارش را ستایش می‌کرد، ارزیابی می‌کنند.

وقتی تجاهل‌العارف دستمایه استدلال نفاق می‌شود
طاهایی باید بداند که امروز اگر در مسیر اصلاحات قرار گرفته‌ و ۱۸۰ درجه چرخیده است، این گروه، همان کسانی هستند که حزب مشارکت و جریانات مجلس ششم را رقم زدند، حلقه کیان، آئین، رونامه‌‌های سلام، نوروز، و جامعه، سیعد حجاریان‌، عباس عبدی، تاج‌زاده، خاتمی و میردامادی و ۸۸ها را به وجود آوردند و باید مواظب باشد تاریخ به مانند آنها از وی نام نبرند.

در نهایت باید این گونه گفت همواره  از آن دسته از افراد عافیت‌طلبی است که مدعی پیروی از ولایت فقیه بودند اما در عمل از موضع‌گیری‌های خود فاصله گرفته‌اند.

صغری و کبراها همه بهانه‌اند، قدرت‌طلبی انگیزه اصلی است
متاسفانه برخی از رجال سیاسی برای رسیدن به اریکه قدرت زودگذر، دست به هر کاری می‌زنند و حتی از دروغ و تهمت تا افترا و وارد کردن اتهامات ناموسی به رقیب نیز چشم‌پوشی نمی‌کنند.

اما در نهایت این‌گونه باید گفت که مردم کشور هموراه آگاه و با بصیرت، در تمامی صحنه‌ها انقلاب خوش می‌درخشند و با شناسایی خوب از بد، فرصت‌طلب و منافق، لحظه‌ای فضا به آنها نمی‌دهند.

صحبت در وصف این افراد فراوان است اما آنهایی که با نفاق جریان ضدانقلابی را به دست گرفته‌اند، باید بدانند دیر یا زود به اربابان خارج نشین خود ملحق شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 1 =