تارت خرما و گردو را به عنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بیشمار و انرژی بخش خرما و گردو بهرهمند شوید.
مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای ۴ نفر:
بیسکوییتها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییتهای خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به غلظت ماست به دست بیاید. مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. در این زمان خرماها را از وسط نصف و هستههای آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوهای روشن بگیرد. بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.
تهچین مرغ و اسفناج
تهچین ازجمله غذاهای پرطرفدار و در عین حال بسیار ساده برای طبخ است. شما میتوانید مواد تهچین را آخر شب آماده کرده و کنار بگذارید و با حدود بیست دقیقه زودتر پاشدن در وعده سحری یک غذای تازه و بسیار خوش طعم برای سحری آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه تهچین مرغ و اسفناج برای ۴ نفر:
در این دستور طبخ پیشنهاد من این است که از تمام تخممرغ برای تهچین استفاده کنید. تخممرغها را خوب هم بزنید و ماست و زعفران و نمک به آن اضافه کنید تا کاملا با هم مخلوط شود. برنج را در آبجوش ریخته و اجازه دهید به روش معمول آبکش کردن در آب جوش بپزد و بعد هم آبکش کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ مخلوط کنید. کف قابلمهتان را روغن بریزید و نیمی از برنج را کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و در لایه بعد اسفناج را اضافه کنید و خوب بفشارید و با شعله کم اجازه دهید نیم ساعتی بپزد. بعد از پخت تهچین را در ظرف مناسبی برگردانید و روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین کنید.
حلوای شیر
اگر برای افطار مهمان دارید، این حلوای خوش طعم شیرازی را به عنوان زینت بخش سفره افطار درست کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیر برای ۴ نفر:
هم زدن را ادامه دهید تا به جوش بیاید و کاملا غلیظ شود. بعد گلاب را افزوده و اگر دوست داشتید کمی زعفران برای خوشرنگتر شده به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی غلظت مایه به حدی رسید که قاشق از داخل آن براحتی بیرون نیامد و حالت چسبندگی پیدا کرد حلوای شما آماده است. آن را در ظرفی بکشید و با مغز بادام یا گردو و پسته تزئین کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0