قریب به ۹۲ درصد از این میوه را آب تشکیل میدهد و میوهای بدون چربی است. خواص مصرف هندوانه از بهبود سلامت قلب و عروق گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن، متنوع است:
بهبود سلامت قلب و عروق و استخوانها:
لیکوپن موجود در هندوانه برای حفظ سلامت قلب و عروق به رسمیت شناخته شده است ضمن این که یک عامل مهم در ترویج سلامت استخوانها نیز محسوب میشود. مصرف مقددار زیاد هندوانه از آنجا که منجر به بهبود جریان خون از طریق شاهرگها میشود، به عملکرد قلبی عروقی کمک میکند. لیکوپن همچنین استرس اکسیداتیو را کاهش میدهد. هندوانه ضمنا سرشار از پتاسیم است و به حفظ کلسیم در بدن و داشتن استخوانها و مفاصل قویتر کمک میکند.
کاهش چربی بدن:
هر لیوان آب هندوانه حاوی ۲۵۰ میلی گرم سیترولین است؛ یک اسید آمینه که به آرژنین تبدیل میشود و به جلوگیری از تجمع بیش از حد چربی در بدن کمک میکند. طبق تحقیقات جدید مصرف آب هندوانه قبل از فعالیت بدنی شدید به کاهش ضربان قلب و درد عضلات کمک میکند و این به خاطر سیترولین موجود در آن است.
حفظ سلامت کلیه:
هندوانه یک ادرار آور طبیعی است و بر خلاف کافئین و الکل به حفظ سلامت کلیهها کمک میکند.
پشتیبانی از عصب و عضله: هندوانه سرشار از پتاسیم و یک الکترولیت طبیعی است که منجر به تنظیم عملکرد اعصاب و عضلات میشود.
بهبود سلامت چشم:
هندوانه یک منبع فوق العاده از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین آ. تبدیل میشود و به تولید رنگدانه در شبکیه و محافظت از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و شب کوری کمک میکند. ویتامین آ. همچنین برای حفظ سلامت پوست، دندان ها، بافت اسکلتی و غشاهای مخاطی مفید است.
پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن، بهبود زخم و جلوگیری از آسیب به سلول: محتویات ویتامین ث. موجود در هندوانه فوق العاده زیاد است و این ویتامین تقویت کننده سیستم ایمنی بدن به شمار میرود.
تولید انرژی:
هندوانه سرشار از ویتامینهای ب. است که برای تولید انرژی مفید هستند. متخصصان تغذیه توصیه میکنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین ب. ۱، ویتامین ب. ۶ و منیزیم است.
کاهش شدت آسم:
آنتی اکسیدانهای موجود در این میوه به کاهش شدت آسم کمک میکنند. همچنین خطر سرطان روده، آرتروز هماتوئید و سرطان پروستات با مصرف هندوانه کاهش مییابد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0