سیب زمینی بزرگ: ۳ عدد
سینه مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه: یک عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
پیازبزرگ سرخ شده: یک عدد
جعفری: ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: به مقدار نیاز
آبلیمو: یک قاشق غذا خوری
آب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه دلمه سیب زمینی برای افطار ماه رمضان
سیب زمینیها را آب پز کنید و بکوبید. مرغ را آبپز و سپس ریش ریش کنید.
قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد و سرخ کنید و مرغ را اضافه کنید.
پیاز داغ و جعفری را اضافه کنید و مخلوط که یک دست شد، گاز را خاموش کنید.
به اندازه یک نارنگی ازسیب زمینی بردارید و کف دست پهن کنید از مواد داخلش بگذارید و کمی پنیر پیتزا بریزید و بپیچید و ابتدا با تخم مرغ و سپس با آرد سوخاری آغشته و در روغن سرخ کنید.
نکته: شعله گاز باید زیاد باشد تا سیب زمینی باز نشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0