۹۰۰ گرم هویج (حدود ۱۰ عدد هویج بزرگ)، انتهای هویجها گرفته شده باشد و برشهای ۲۵ سانتی خورده باشد.
۶ عدد پیازچه، قسمتهای سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.
۳ حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
۲ قاشق غذا خوری زنجبیل زنجبیل تازه و خرد شده
یک قاشق چای خوری پودر کاری
دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک
یک دوم فنجان خامه
نمک
ماست ساده (اختیاری)
گشنیز تازه و خرد شده (اختیاری)
۲۲۶ گرم میگو پوست کنده، پخته شده و خرد شده
روش پخت:
هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، پودر کاری، آب مرغ و دو فنجان آب را داخل زودپز با هم ترکیب کنید. درپوش زودپز را بگذارید و ۷ تا ۸ ساعت، روی حرارت کم تا زمانی که هویجها نرم شوند بپزید. بعد سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آرام سرد شود. سوپ را در داخل مخلوط کن پوره کنید و سپس دوباره به زودپز بازگردانید. خامه را به سوپ اضافه کنید، نمک بزنید، درپوش زودپز را بگذارید و تا گرم شدن مجدد دوباره بپزید، حدود ۱۵ دقیقه.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت، برای ۶ وعده میباشد که هر وعده شامل یک کاسه سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است:
کالری: ۱۸۵
چربی در یک وعده: ۸ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۵ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۲ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۱۸ گرم
فیبر در یک وعده: ۵ گرم
کلسترول در یک وعده: ۱۰۱ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۶۲۵ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0