– نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۱ عدد پیاز خرد شده
– ۱ قاشق چایخوری دارچین
– ۱ قاشق چایخوری گشنیز
– یک قوطی ۴۰۰ گرمی کنسرو نخود، شسته و آبکشی شده
– ۲ عدد چغندر خام، بدون پوست و رنده شده
– نصف فنجان خردههای نان
– نصف فنجان ارده (طحینه)
– ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
– نمک
– روغن نباتی برای پختن
طرز تهیه فلافل چغندر
۱. پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید. ادویهها را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر تفت بخورد، سپس آن را در غذاساز بریزید.
۲. نخودها، دوسوم چغندرهای رنده شده، خردههای نان، ارده، و نشاسته ذرت را هم به آن اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا خمیری ترد به دست آید.
۳. مواد را داخل یک کاسه بریزید و با بقیهی چغندرهای رنده شده مخلوط کنید. برای مزهدار شدن به آن نمک و فلفل بزنید.
۴. با دست خمیر را به شکل گلولههایی درآورید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. آنها را روی یک سینی فر بگذارید که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهاید. با قلم مو روی آنها مقداری روغن بمالید. بگذارید ۲۰ – ۲۵ دقیقه با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت در فر بپزند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0