وی افزود: خوردن سوپ سبزیجات تازه در وعده افطار خصوصا برای صاحبان مزاج خشک بسیار مناسب است. از مقویات کبد همچون به و سیب غافل نشویم.
محبی اضافه کرد: در افرادی که در وعده سحر میلی به خوردن ندارند بهتر است در ابتدا، کمی سکنجبین یا شربت به مصرف کنند. خوردن خاکشیر با آب گرم هم میتواند اشتهای افراد را برای خوردن سحری افزایش دهد. بهتر است در وعده سحر غذاهای خورشت دار میل کنند مصرف غذای خیلی خشک اشتهایشان را کمتر میکند. همچنین غذا را خوب بجوند.
این متخصص طب سنتی گفت: زولبیا و بامیه به دلیل داشتن شیرینی فراوان مثل خرما در تجدید قوا در هنگام افطار وعده مناسبی است البته به شرط آنکه با روغن و آرد مرغوب پخته شود و در مصرف آن زیاده روی نشود، چون ممکن است موجب بروز عطش شود. البته خرما فواید بیشتری از زولبیا و بامیه برای بدن دارد.
وی ادامه داد: بهتر است وعدههای سحری دارای مواد مقوی کبد و معده باشد. غذاهایی که حاوی زعفران، کمی کشمش باشد یا خلالها مثل خلال بادام و پسته و خلال پرتقال میتواند قوت بیشتری در بدن ایجاد کند. غذاهای خمیری همچون ماکارونی یا غذاهای غلیظ مثل کله پاچه در وعده سحر میتواند عطش روز بعد را بیشتر کند بنابراین بهتر است از خوردن آنها اجتناب شود.
محبی افزود: در صورتی که فرد هاضمه قوی داشته باشد خوردن آش گوشت یا شله قلمکار غذای مقوی و کاملی برای وعده سحر خواهد بود. از نخوداب غافل نشویم که قوت بسیار برای بدن تامین میکند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0