افشای روابط نزدیک سفیر امارات در واشنگتن با اندیشکده حامی اسرائیل
به گزارش قائم آنلاین،روز شنبه (امروز) یک گروه هکری اعلام کرد که توانسته به حساب ایمیل «یوسف العتیبه» سفیر امارات در واشنگتن، نفوذ کند. به نوشته پایگاه «اینترسپت»، این گروه بخشی از اسنادی را که از این حساب به دست آورده، در اختیار چند رسانه از جمله اینترسپت، «هافینگتون پست» و «دیلیبیست» قرار داده و
به گزارش قائم آنلاین،روز شنبه (امروز) یک گروه هکری اعلام کرد که توانسته به حساب ایمیل «یوسف العتیبه» سفیر امارات در واشنگتن، نفوذ کند.
به نوشته پایگاه «اینترسپت»، این گروه بخشی از اسنادی را که از این حساب به دست آورده، در اختیار چند رسانه از جمله اینترسپت، «هافینگتون پست» و «دیلیبیست» قرار داده و گفته است که به زودی اسناد بیشتری را منتشر میکند.
به نوشته اینترسپت، این گروه «گلوبال لیکس» نام دارد و میگوید وابسته به گروه «دیسیلیکس» است که پیش از این ایمیلهای «هیلاری کلینتون» نامزد دموکراتها را منتشر کرد.
اینترسپت پس از بررسی صحبت و تائید اعتبار این اسناد، شماری از این نامههای الکترونیکی را منتشر کرده است.
این بخش از ایمیلها نشان میدهد که عتیبه روابط نزدیکی با «بنیاد دفاع از دموکراسیها»، از معروفترین اندیشکدههای حامی اسرائیل، دارد.
بنیاد دفاع از دموکراسیها که تلاش گستردهای برای افزایش فشار بر ایران انجام داده، به اتخاذ مواضعی مشابه حزب «لیکود» اسرائیل معروف است.
«شلدون ادلسون» سرمایهدار نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی، «رونالد آرنال» از سیاستمداران نزدیک به اسرائیل و «ادگار برانفمن» رئیس سابق کنگره جهانی یهودیان شماری از حامیان مالی این اندیشکده هستند.
با وجود آنکه امارات میگوید رابطهای با اسرائیل ندارد، اما شماری از ایمیلهای عتیبه نشان میدهد که او برای افزایش فشار بر ایران، با بنیاد دفاع از دموکراسیها هماهنگی داشته است.
به نوشته اینترسپت، «مارک دوبوویتز» مدیر این در ایمیلی به تاریخ ۱۰ مارس، فهرستی را از شرکتهایی که به صورت همزمان با ایران، امارات متحده عربی و عربستان سعودی همکاری دارند، برای عتیبه ارسال کرده است.
وی در این ایمیل نوشته است: «جناب سفیر، متنی که به پیوست ارائه شده، فهرستی است از شرکتهایی از هر کشور که همزمان با ایران با امارات متحده عربی و عربستان سعودی هم تجارت دارند. همانطور که با هم صحبت کردیم، میتوان شرکتهای این فهرست هدف را بر سر دو راهی قرار داد [میان ایران و امارات].»
«ایرباس»، «آلستوم»، «رنو»، «توتال»، «زیمنس»، «فولکس واگن»، «ایتیآر»، «رویال داچ شل»، «بانک توسعه کره جنوبی» از جمله شرکتها و مراکزی هستند که دوبوویتز از سفیر امارات خواسته آنها را بین همکاری با اعراب و ایران مخیر کند.
در ایمیلی دیگر از روابط نزدیک عتیبه و مسئولان این اندیشکده نومحافظهکار را نشان میدهد، «جان هانا» عضو ارشد این بنیاد روز ۱۶ ژانویه مقالهای را برای سفیر امارات ارسال کرده که در آن امارات و بنیاد دفاع از دموکراسیها به ایفای نقش در کودتای ناکام ترکیه متهم شدهاند.
هانا نوشته است: «اینکه کنار هم هستیم، مایه افتخار من است.»
در یکی دیگر از ایمیلها، برنامه پیشنهادی بنیاد دفاع از دموکراسی برای سفر به امارات و دیدار با مقامات این کشور، به عتیبه ارسال شده است.
در این دیدارها که قرار است ۱۱ تا ۱۴ ژوئن با شرکت دوبوویتز، هانا و «جاناتان شانزر» معاون تحقیقات بنیاد دفاع از دموکراسیها برگزار شود، نقش ایران در منطقه و همچنین روابط ایران و روسیه یکی از مباحث اصلی خواهد بود.
یکی از عنوانهای مورد بحث «بحث در مورد سیاستهای احتمالی ایالات متحده و امارات برای اثرگذاری مثبت بر وضعیت داخلی ایران» از جمله از طریق استفاده از «ابزارهای سیاسی، اقتصادی، نظامی، اطلاعاتی و سایبری» است.
این ایمیل که همزمان با بالا گرفتن اختلاف قطر با بلوک سعودی-اماراتی منتشر شده، همچنین از عمق اختلاف میان طرفین حکایت دارد.
یکی از موضوعات مهمی که قرار است در سفر مسئولان بنیاد دفاع از دموکراسی به امارات مورد بحث قرار گیرد، وضعیت قطر است. در موضوعات پیشنهادی برای بحث، این بنیاد قطر و شبکه الجزیره را به حمایت از تروریسم متهم کرده است.
«الجزیره، ابزاری برای بیثبات کردن منطقه» عنوان یکی از جلساتی است که قرار است بین اعضای بنیاد دفاع از دموکراسی و مقامات اماراتی برگزار شود.
عتیبه در چند ایمیل دیگر، یکی به هانا و دیگری به «رابرت گیتس» وزیر دفاع اسبق آمریکا، ابراز امیدواری کرده است که آمریکا پایگاه نظامی خود را از قطر خارج کند.
این ایمیل و عناوین مباحث پیشنهادی، بر دشمنی امارات بر جنبش اخوان المسلمین هم صحه میگذارد. در این ایمیل اخوان به حمایت و گسترش تروریسم متهم شده است.
عتیبه در ایمیلی به تاریخ ۳ جولای ۲۰۱۳ یعنی همزمان با سقوط «محمد مرسی» رئیسجمهور وقت مصر، به «استفن هادلی» از مقامات دولت «جورج بوش» پسر نوشته است که باید از اعتراضات علیه مرسی حمایت کرد.
وی نوشته است: «وضعیت امروز مصر، یک انقلاب دوم است. جمعیت مردمی که الان در خیابان هستند، از ژانویه ۲۰۱۱ هم بیشتر است. این کودتا نیست، بلکه انقلاب دوم است. کودتا زمانی است که نظامیان اراده خود را به مردم تحمیل کنند، اما اکنون نظامیان دارند به خواست مردم پاسخ میگویند.»
در یک ایمیل دیگر، سفیر امارات از «دیوید ایگناتیوس» ستوننویس روزنامه «واشنگتنپست» به دلیل گزارش اخیرش در مورد عربستان، تمجید کرده است.
ایگناتیوس در این گزارش به سند چشمانداز ۲۰۳۰ عربستان پرداخته و از اقدامات «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد عربستان سعودی تمجید کرده است.
عتیبه نوشته است: «همه ما باید برای موفقیت محمد بن سلمان تلاش کنیم.»
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0