آرد برنج ۱ پیمانه
شکر ۵ / ۲ پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
گلاب ۲ /۱ پیمانه
آب ۳ پیمانه
ابتدا آرد سفید و آرد برنج را دوبار الک کرده و داخل تابه تفلون تف دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد آب و شکر و گلاب و زعفران را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود پنج دقیقه جوشید زیر شربت را خاموش کنید روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلظت به حد فرنی شود و مرتب هم بزنید تا رنگ آرد نسکافهای شد سپس شربت را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و حلوا وسط ظرف جمع شود قابلمه را به صورت گهوارهای تکان دهید تاحلوا جا بیفتد.
برای حلوای تیره آرد را بیشتر سرخ کنید و موقع سرخ شدن آرد داخل روغن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید زعفران هم کمتر بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل به شربت اضافه کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0