کد خبر : 18347
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 ژوئن 2017 - 13:05
-

چگونه مانع ضعیف شدن چشم هایمان شویم؟

چگونه مانع ضعیف شدن چشم هایمان شویم؟

به گزارش قائم آنلاین، برای تقویت چشمها بدن نیاز به ویتامین هایی دارد که در رژیم غذایی بخصوصی وجود دارد. ویتامین E شاید باور نداشته باشید یا این طور القا شده باشد كه مواد غذایی در تقویت چشم تاثیر چندانی ندارند، در حالی كه مطالعات نشان داده است، به عنوان مثال ویتامین E یكی از

به گزارش قائم آنلاین، برای تقویت چشمها بدن نیاز به ویتامین هایی دارد که در رژیم غذایی بخصوصی وجود دارد.

ویتامین E

شاید باور نداشته باشید یا این طور القا شده باشد كه مواد غذایی در تقویت چشم تاثیر چندانی ندارند، در حالی كه مطالعات نشان داده است، به عنوان مثال ویتامین E یكی از آنتی‌اكسیدان‌های قوی است كه در تقویت چشم موثر است. مقدار توصیه شده ویتامین E در مردان ۱۰ میلی‌گرم و در زنان ۸ میلی‌گرم در روز است. بهترین منبع ویتامین E نیز آجیل و روغن‌های گیاهی است. از سوی دیگر سلنیوم به جذب ویتامین E و ساخته شدن آنتی‌اكسیدان‌ها در بدن كمك می‌كند. غذاهای دریایی حاوی مقادیر زیاد سلنیوم هستند.

ویتامین A

از آنجایی كه ویتامین A در تقویت چشم از اهمیت بسزایی برخوردار است، آن را در هویج بیشتر از دیگر مواد غذایی می‌توان یافت. بررسی‌ها نشان داده است كه میزان ویتامین A موجود در یك هویج متوسط، دو برابر مقدار توصیه شده در روز است. پس مصرف این سبزی برای تقویت چشم بسیار موثر است. البته مواد غذایی دیگری نیز وجود دارند كه حاوی مقدار زیاد ویتامینA و دیگر مواد لازم برای سلامت چشم هستند.

روی

مطالعات دیگری نیز حاكی از آن است كه روی، چشم را در برابر شب‌كوری محافظت می‌كند، زیرا روی بخشی از یك آنزیم است كه تعداد رادیكال‌های آزاد را كم می‌كند، لذا در جذب ویتامینA موثر است. روی را می‌توان در غذاهای دریایی، جوانه گندم و آجیل یافت.

چربی امگا ۳

چربی‌ها نیز برای سلامتی چشم لازم هستند. اسیدهای چرب واحدهای سازنده ی چربی‌ها هستند و بعضی از آنها به این دلیل ضروری خوانده می‌شوند كه بدن نمی‌تواند‌ آنها را بسازد و باید حتما از طریق مواد غذایی تامین شوند. از این رو گفته شده است اسیدهای چرب ضروری در تكامل بینایی نوزادان نقش بسزایی دارند.

كمبود این مواد به ویژه چربی امگا ۳ در بزرگسالان ممكن است سبب كاهش دید شود، حتی مطالعات نشان داده است كه كمبود طولانی مدت آن ممكن است سبب تخریب شبكیه شود، زیرا بدن هر دو نوع اسیدهای چرب ضروری را به پروستاگلاندین ها تبدیل می‌كند كه یكی از اثرات آنها كمك به خروج مایع چشم و تنظیم فشار داخل چشم است. بهترین منبع تامین امگا ۳ ماهی است و مقدار توصیه شده دو بار در هفته می‌باشد.

به طور كلی مواد غذایی كه برای داشتن چشمی سالم توصیه می‌شوند شامل: روغن كبد ماهی ، جگر و هویج كه دارای ویتامینA هستند، اسفناج و كلم كه لوتئین و گزانتین دارند، فلفل دلمه‌ای ، كلم، توت‌فرنگی و پرتقال به دلیل داشتن ویتامینC ؛ تخمه‌آفتاب گردان ، بادام و فندق كه دارای ویتامینE هستند، همچنین آجیل و غذاهای دریایی نیز از سلنیوم برخوردارند، جوانه گندم و آجیل به دلیل دارا بودن روی، و ماهی كه دارای اسیدهای چرب ضروری است، از مواد غذایی مهم به شمار می‌روند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هشت − دو =