کد خبر : 19020
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 ژوئن 2017 - 20:50
-

احیای نام حضرت خدیجه(س) وظیفه شرعی شیفتگان اهل‌بیت(ع) است

احیای نام حضرت خدیجه(س) وظیفه شرعی شیفتگان اهل‌بیت(ع) است

به گزارش قائم آنلاین،درباره جایگاه حضرت خدیجه (س) در شکلگیری اسلام ناب محمدی اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) پس از پایین آمدن از جبل النور پس از اعطای مقام نوبت، وقتی نزد خدیجه (س) رسید، با سوالی مواجه شد و خدیجه (س) فرمود: یا رسول‌الله! این چه نوری است که در پیشانی شما دیده می‌شود؟

به گزارش قائم آنلاین،درباره جایگاه حضرت خدیجه (س) در شکلگیری اسلام ناب محمدی اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) پس از پایین آمدن از جبل النور پس از اعطای مقام نوبت، وقتی نزد خدیجه (س) رسید، با سوالی مواجه شد و خدیجه (س) فرمود: یا رسول‌الله! این چه نوری است که در پیشانی شما دیده می‌شود؟ حضرت فرمود: این نور، نور نبوت است.

وی با تأکید بر لزوم شناساندن شخصیت والای حضرت خدیجه (س) توسط نظام آموزشی در مدارس و دانشگاه‌ها و بررسی و مطالعه بیشتر و بهتر این شخصیت والا توسط رسانه‌ها گفت: این بانو آنقدر جایگاه و مقام بلندی دارد که حتی بر اساس روایتی خداوند متعال بر او سلام می‌فرستد.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین فرحزاد با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) ارکان اسلام را برای خدیجه (س) بیان کرد، یادآور شد: حضرت خدیجه (س) پس از آشنایی با ارکان اسلام عرضه داشت: «آمَنْتُ و صَدَّقْتُ و رَضَیْتُ و سَلَّمْتُ؛ ایمان آوردم، پیامبریت را باور کردم، آیین اسلام را پسندیدم و تسلیم شدم». در برخی نقل‌ها نیز چنین آمده است که ایشان فرمود: «من قبل از این به شما و رسالت شما ایمان آورده‌ام».

وی با اشاره به همراهی همه جانبه حضرت خدیجه (س) با پیامبر اکرم(ص) در تمام سختی و تنگناها تصریح کرد: این همراهی حضرت (س) بر خلاف همسران دیگر پیامبر اکرم (ص) بود. ایشان ثروتمندترین زن در سرزمین حجاز بود و وقتی متوجه شدند پیامبر (ص) از خود منزل و مالی ندارد، دار و ندارشان را در راه پیامبر اسلام (ص) صرف کردند و به محضر پیامبر (ص) فرمود: «ألبیت بیتک و أنا أمتک؛ خانه، خانه توست و من هم، کنیز و مطیع تو هستم». حضرت زهراء (س) نیز به تأسی از مادرشان حضرت خدیجه (س) در مواجهه با مسأله‌ای در دوران زندگی با امیرالمومنین(ع) همین جمله از بیان کردند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین فرحزاد با تأکید بر اینکه احیای نام مبارک حضرت خدیجه (س) وظیفه شرعی تمام شیفتگان ولایت و امامت است، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) در حدیث زیبایی فرمود: «خیر نسائها خدیجة و خیر نسائها مریم ابنة عمران؛ بهترین زنان دنیا خدیجه (س) و مریم دختر عمران هستند».

وی افزود: درباره شخصیت والا حضرت خدیجه (س) همین بس که در مدت دوری چهل روزه پیامبر اکرم (ص) از این بانو، پیامبر(ص) این پیام را به ایشان رساند: «همانا خداوند متعال به‌ افتخار وجود تو هر روز به‌ طور مکرر بر فرشتگان بزرگش افتخار می‌کند»./ر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 − 7 =