به گزارش قائم آنلاین، یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف فرآوردههای گوشتی از جمله سوسیس و کالباس عامل انتقال بیماری تب “کریمه کنگو” نیست.
مریم شیر مستی با بیان اینکه انواع میکروبها و عامل بیماریها با حرارت از بین میرود، اظهار کرد: ویروس عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نیز از جمله عواملی است که در اثر حرارت از بین میرود. از همین رو مصرف فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس چون در کارخانه مقدار قابل توجهی حرارت میبیند، باعث انتقال بیماری به انسان نمیشود.
این کارشناس تغذیه افزود: البته بهتر است افراد فرآوردههای گوشتی مانند انواع سوسیس و کالباس را در منزل به صورت حرارت دیده مصرف کنند و از خام خوردن این فرآوردهها خوداری کنند.
شیرمستی با اشاره به اینکه گوشت خوب پخته نشده نیز میتواند از راههای انتقال این بیماری باشد، تاکید کرد: افراد باید غذاهای گوشتی را کاملا پخته شده استفاده کنند و از خوردن انواع کبابها به صورت خام یا نیمه پخته خودداری کنند.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد، مردم از مراکز غیرمعتبر، رستورانهای غیراستاندارد و دکههای غیرمجاز جگرکی خرید نکنند و گوشت و انواع کباب را صرفا از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه کنند. با رعایت این نکات ساده خطر مبتلا شدن به این بیماری از بین میرود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0