امیری در خصوص خرید گوشت به مردم هشدار داد و گفت: مردم از قصابیهای مجاز اقدام به خرید گوشت نمایند و از کشتار دام در منزل خودداری کنند.
معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری دامی سازمان دامپزشکی ادامه داد: با وجود تجهیز کشتارگاه به سردخانه خطر انتقال ویروس کاهش مییابد چرا که این ویروس بسیار ضعیف و شکننده است و با نگه داری ۲۴ ساعته گوشت در دما ۸ درجه سانتی گراد در سردخانه از بین میرود.
وی با بیان اینکه امکان ریشه کنی این بیماری وجود ندارد، عنوان کرد: همه ساله با گرم شدن هوا و فعالیت کنهها شیوع این بیماری در کشور اتفاق میافتد از این رو آموزش به مردم و دامداران تنها راه پیشگیری از این ویروس است چرا که با وجودبومی بودن این ویروس از بین رفتن آن غیر ممکن است.
یک مقام مسئول گفت:براساس آخرین آمار تا کنون از ۳۶ نفری که مبتلا به این بیماری شدند سه نفر از آنها جان خود را از دست دادند.
آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو/ امکان ریشه کن شدن ویروس وجود نداردکریم امیری معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو اظهار داشت: براساس آخرین آمار تا کنون از ۳۶ نفری که مبتلا به این بیماری شدند سه نفر از آنها جان خود را از دست دادند.
به گفته وی از مجموع ۳۶ نفر به تازگی دو مورد در مازندران و یک مورد در کرمان به این ویروس مبتلا شدند.
امیری در خصوص خرید گوشت به مردم هشدار داد و گفت: مردم از قصابیهای مجاز اقدام به خرید گوشت نمایند و از کشتار دام در منزل خودداری کنند.
معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری دامی سازمان دامپزشکی ادامه داد: با وجود تجهیز کشتارگاه به سردخانه خطر انتقال ویروس کاهش مییابد چرا که این ویروس بسیار ضعیف و شکننده است و با نگه داری ۲۴ ساعته گوشت در دما ۸ درجه سانتی گراد در سردخانه از بین میرود.
وی با بیان اینکه امکان ریشه کنی این بیماری وجود ندارد، عنوان کرد: همه ساله با گرم شدن هوا و فعالیت کنهها شیوع این بیماری در کشور اتفاق میافتد از این رو آموزش به مردم و دامداران تنها راه پیشگیری از این ویروس است چرا که با وجودبومی بودن این ویروس از بین رفتن آن غیر ممکن است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0