مواد لازم:
۱۷۰ گرم اسپاگتی نپخته
مقداری روغن زیتون یا اسپری پخت
سه فنجان کدو سبز که به صورت مکعبی برش خورده باشند (دو عدد متوسط)
یک سوم فنجان آب
یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک قوطی کنسرو لوبیا سفید آب کشیده و خشک شده یا ۴۴۷ گرم لوبیا سفید
۴۱۱ گرم گوجه فرنگی مکعبی برش خورده به همراه ریحان، سیر و پونه کوهی (مخلوطشان)
یک دوم فنجان پنیر فتا خرد شده
دستور پخت:
۱. اسپاگتی را بر اساس آنچه روی بسته بندی نوشته شده بپزید، نمک و چربی که روی آب میایستد را بردارید.
۲. در حالی که پاستا میپزد، یک ماهی تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ماهی تابه را با روغن زیتون یا اسپری پخت چرب کنید. کدو سبز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت ۵۴ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوهای رنگ شود بپزید. مرتب بهم بزنید. آب و پنج مورد بعدی از لیست مواد لازم را اضافه کنید. درپوش ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید ۴ دقیقه بجوشد.
۳. به همراه سبزیجات، پنیر فتا و چاشنیهای مورد علاقه خود سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده میباشد. هر وعده شامل دو سوم فنجان پاستا، یک فنجان میکس کدو سبز و دو قاشق غذا خوری پنیر میباشد.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: ۳۱۱
کالری از چربی در یک وعده: ۰. ۰ درصد
چربی در یک وعده: ۱.۴ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۴ .۲. گرم
چربی اشباع نشده در یک وعده: ۸. ۰گرم
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: ۰.۵ گرم
پروتئین در یک وعده: ۷.۱۴ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۳. ۵۵گرم
فیبر در یک وعده: ۵ .۷گرم
کلسترول در یک وعده: ۱۳ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۳. ۳ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۴۵۲ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۱۴۷ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0