کد خبر : 19924
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 8 ژوئن 2017 - 20:30
-

چرا حرف زدن با کودک مهم است؟

چرا حرف زدن با کودک مهم است؟

به گزارش قائم آنلاین،بچه‌ها با آمدنشان دنیای قشنگی برای پدر و مادرها می سازند و همه حواس‌شان به این است که کودک در محیط جدید آسایش کامل داشته باشد. پدر و مادرهای امروزی لحظه به لحظه مراقب کودک هستند و به تمام نیازهای او رسیدگی می‌کنند و در میان به تنها چیزی که رسیدگی نمی‌کنند

به گزارش قائم آنلاین،بچه‌ها با آمدنشان دنیای قشنگی برای پدر و مادرها می سازند و همه حواس‌شان به این است که کودک در محیط جدید آسایش کامل داشته باشد. پدر و مادرهای امروزی لحظه به لحظه مراقب کودک هستند و به تمام نیازهای او رسیدگی می‌کنند و در میان به تنها چیزی که رسیدگی نمی‌کنند حرف زدن با کودک است. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بدونیم می‌خوانیم.

با کودکانمان بیشتر حرف بزنیم
شاید این سوال در ذهن‌تان پیش بیاید که آیا کودک متوجه حرف‌های ما می‌شود؟
تحقیقات ثابت کرده است کودکانی که والدینشان با آن‌ها از همان کودکی حرف می‌زدند در آزمون‌های گفتار و زبان موفق‌تر هستند. بنابر دلایلی خواندن داستان‌ها و لالایی‌های هنگام خواب برای کودک از اهمیت زیادی برخوردار است. تحقیقات نشان داده است کودکانی که والدینشان مرتب با آن‌ها حرف می‌زنند از ۱۸ ماهگی در لغات و مکانیسم پردازش زبان پیشرفت می‌کنند.
نوزادان خیلی قبل از این که بتوانند به زبان‌شان حرف بزنند آن را درک می‌کنند و می‌فهمند. والدین و پرستاران بچه افرادی هستند که کودک بیشترین تعامل را با آن‌ها دارد. بنابراین روش پاسخ گویی این افراد به نیازهای کودک تاثیر زیادی در پیشرفت زبان کودک در اولین روزهای زندگی‌اش دارد.
پس زمانی که به کودک‌تان می‌گویید چقدر دوستش دارید و چقدر زندگی‌تان را شیرین کرده است او می‌فهمد و با غان و غون کردن به شما پاسخ می‌دهد.
به روش های مختلفی می‌توان کودک را به برقراری ارتباط ترغیب کرد و با انجام این روش ها خیلی زود متوجه می‌شوید که واکنش متقابل کودک خیلی بیشتر از قبل پیشرفت کرده است. پیشرفت مهارت‌های زبانی در دوران کودکی با مهارت‌های خواندن، نوشتن و مهارت های بین فردی در کودکی و نوجوانی در ارتباط است.
چرا حرف زدن با کودک مهم است؟
با این روش‌ها می‌توانید کودک را تشویق به صحبت کردن کرده و مهارت‌های شناختی آنان را بالا ببرید.
لبخند بزنید و با کودک درباره کارهایی که در طول روز انجام داده‌اید حرف بزنید. مثلا: «دارم این لباس خوشگلت رو تا می‌کنم تو توی این لباس خیلی زیبا می‌شی»
سروصدا کنید، با انرژی حرف بزنید و بعضی کلمات را با حالت تاکیدی بیشتر به زبان بیاورید. یادتان باشد که انیشتین کوچک شما باهوش تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید و شما با این کارها به او کمک می کنید در مهارت زبان پیشرفت کند.
با او کودکانه حرف بزنید تا گفتگوی تان ادامه پیدا کند و هنگام حرف زدن تمام توجه تان به او باشد. تکرار همیشه موثر است.
برای او کتاب یا لالایی بخوانید. ترکیب زبان با موسیقی همیشه تاثیر بیشتری روی کودک می گذارد.
هر چه عشق بیشتری در حرف های تان جاری کنید کودک بهتر می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند.
زبان بسیار قدرتمند است و همه ما از طریق زبان با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنیم. کودکان نیز از این قاعده مستثنی نیستند هر چه والدین بیشتر با آن‌ها حرف بزنند شناخت بیشتری نسبت به محیط اطرافشان پیدا می کنند. و زمانی که مغزشان شروع به درک چیزها می‌کند خیلی سریع شروع به درک مفاهیم می‌کنند.
کودکان بسیار باهوش هستند و بیشتر از آن چه شما فکر می‌کنید درک دارند. آن ها دنیای خودشان را در مغز کوچک‌شان می‌سازند و شما تنها منبع اطلاعات و تصوراتشان هستید. کودکی فراموش شده تان را دوباره زنده کنید. آواز بخوانید، برقصید، داستان بخوانید و بخندید. وقتی تمام این کارها را با هم انجام دهید کودک رشد می کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده − 8 =