راههای کاهش عوارض و سودازایی بادنجان
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: بادنجان پوستکنده یا باپوست را چهار قسمت کنید داخل آن را با خلال سوراخسوراخ کنید و به لایه داخلی و خارجی آن نمک بمالید و بر روى هم بچینید و بگذارید دو الی سه ساعت در آب سرد بماند تا آب سیاه و تیز طعم شود، سپس آن آب سیاه را دور بریزید و مجدداً روی آن آب بریزید تا مراحل قبل طی شود, تعویض آب را ادامه دهید تا دیگر آب سیاه نشود و تیزى بادنجان کم شود, میتوانید به جای چهار قسمت کردن، بادنجان را ورقهورقه کنید و روی آن نمک بمالید و مراحل قبلی را انجام دهید.
زارعیان افزود: پس از پایان مراحل خیساندن، قطعات بادنجان را بشویید و با گوشت بره یا بزغاله یا مرغ جوان فربه و روغن گاو تازه با کمی آب طبخ کنید یا در روغن بریان کنید و بعد از بریان شدن در آن را بگذارید و زمان بدهید تا ترکیبات آن خوب پخته شود, میتوانید قطعات بادنجان را بدون گوشت نیز با روغن گاو تازه بریان کنید و مراحل قبل را طی کنید تا خوب پخته شود.
وی تصریح کرد: پس از پخته شدن، خورش حاضر شده را با سرکه یا آب انار, اناردان, گلپر, کرویا و امثال اینها طعمدار کنید؛ این طعمدهندهها نیز به اصلاح و رفع عوارض کبدی بادنجان کمک میکنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0