کد خبر : 21174
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 ژوئن 2017 - 19:35
-

مجوز اوفک و تحریم‌های جدید آمریکا ۲ مانع فروش هواپیمای بوئینگ به ایران

مجوز اوفک و تحریم‌های جدید آمریکا ۲ مانع فروش هواپیمای بوئینگ به ایران

به گزارش قائم آنلاین،به نقل از بلومبرگ، بعد از اینکه مقامات آمریکایی برای تحریم‌های جدید علیه ایران رأی دادند ایرلاین ایرانی همچنان اطمینان دارد که قراداد ۳ میلیارد دلاری‌اش با بوئینگ به مشکل برنخواهد خورد، این در حالی است که شرکت بوئینگ همچنان به دنبال گرفتن مجوز فروش از اداره کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا

به گزارش قائم آنلاین،به نقل از بلومبرگ، بعد از اینکه مقامات آمریکایی برای تحریم‌های جدید علیه ایران رأی دادند ایرلاین ایرانی همچنان اطمینان دارد که قراداد ۳ میلیارد دلاری‌اش با بوئینگ به مشکل برنخواهد خورد، این در حالی است که شرکت بوئینگ همچنان به دنبال گرفتن مجوز فروش از اداره کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا (اوفک) است و تاکنون در این زمینه نتیجه‌ای حاصل نشده است.

بوئینگ اعلام کرده است که درخواست خود را برای گرفتن مجوز فروش به کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

رضا مصطفوی سخنگوی آسمان اعلام کرد که این شرکت قرارداد نهایی خرید را برای خرید ۳۰ فروند هواپیمای مکس ۷۳۷ منعقد کرده و امکان افزایش خرید ۳۰ فروند دیگر هم وجود دارد. قرار است بوئینگ نخستین هواپیمای خود را در سال ۲۰۲۲ تحویل دهد.

مصطفوی گفت: ما همانند بوئینگ، یک شرکت تجاری هستیم و فعالیت ما در فضای اقتصادی است نه در حوزه سیاسی و در این حوزه مشکلی از نظر پیشرفت کار وجود ندارد و همه چیز در مسیر عادی خودش حرکت می‌کند.

بوئینگ درخواست خود را برای گرفتن مجوز انجام قرارداد با ایران از اداره کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا (اوفک) انجام داده است. این قرارداد در صورتی که به نتیجه برسد، دومین هواپیمای بوئینگی است که از سال ۱۹۷۰ تاکنون به ایران‌ایر تحویل داده می‌شود، این فروش به دنبال قرارداد ۱۶٫۶ میلیارد دلار با ایران‌ایر با تولیدکنندگان مستقر در شیکاگو انجام می‌شود.

قرارداد آسمان‌ایر در شرایط کنونی دوره ریاست جمهوری ترامپ محکی جدی است چرا که در سیاست‌های این رئیس‌جمهور درباره ایران ابهامات جدی‌ای ایجاد شده است و مقامات آمریکایی به دنبال اعمال تحریم‌های جدی علیه ایران هستند از سوی دیگر، چنین سفارشی از سوی ایران می‌تواند ۱۸ هزار شغل در آمریکا ایجاد کند.

در ۷ ژوئن یعنی همان روزی که مجلس ایران تحت حملات تروریستی قرار گرفت، سناتورهای آمریکایی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران رأی دادند که اجازه خواهد داد آمریکا محدودیت‌های جدیدی بر روی فعالیت‌های اقتصادی و افرادی که آمریکا آنها را متهم می‌کند، اعمال کند.

با این وجود هنوز موضع آمریکا بر قرارداد هسته‌ای ایران که در ۲۰۱۵ با کشورهای ۱+۵ منعقد شد شفاف نیست، اما مسئولان ایرانی همچنان معتقدند که مشکلی در زمینه قرارداد بوئینگ با ایران ایجاد نخواهد شد.

مصطفوی گفت: مجوز اوفک به ایران‌ایر داده شده و ما مسئله یا مانع خاصی را برای انجام این قرارداد نمی‌بینیم.

سخنگوی آسمان گفته است که قرار است این شرکت ۵ درصد هزینه قرارداد را پرداخت کند و شرکت بوئینگ فاینانس ۹۵ درصد بقیه هزینه‌ها را انجام خواهد داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 + 15 =