کد خبر : 21729
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 ژوئن 2017 - 16:50
-

دست رد سران اصلاح‌طلب به تطهیر لیست امید

دست رد سران اصلاح‌طلب به تطهیر لیست امید

به گزارش قائم آنلاین، درگیری در اردوگاه اصلاح طلبان همچنان شدت دارد.سران اصلاح طلب شب گذشته بیانیه‌ای صادر کردند. رئیس دولت اصلاحات و عارف این بیانیه را تائید و امضا نکردند. اصلاح طلب شب گذشته بیانیه ای صادر کردند و خواستار حمایت افراد از لیست امید شدند. با انتشار بیانیه حمایت از لیست امید شورای

به گزارش قائم آنلاین، درگیری در اردوگاه اصلاح طلبان همچنان شدت دارد.سران اصلاح طلب شب گذشته بیانیه‌ای صادر کردند. رئیس دولت اصلاحات و عارف این بیانیه را تائید و امضا نکردند.

اصلاح طلب شب گذشته بیانیه ای صادر کردند و خواستار حمایت افراد از لیست امید شدند.

با انتشار بیانیه حمایت از لیست امید شورای شهر دست های پشت پرده تهیه این لیست مشخص تر شد.

سید محمد خاتمی، عارف و برخی از اصلاح طلبان حاضر به امضای و تایید این بیانیه نشدند.

امضا کنندگان این بیانیه محسن امین زاده، سید مصطفی تاجزاده، حمیدرضا جلایی پور،سعید حجاریان،محمدرضا خاتمی،هادی خانیکی،عبدالله رمضان زاده،محسن صفایی فراهانی و فیض الله عرب سرخی بوده اند.

آیا حزب مشارکت سایر احزاب اصلاح طلب را دور زده است.

متن بیانیه به این شرح است:

بنام خدا

انتخابات اخیر ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا با حضور چشمگیر و معنا دار مردم افزون بر آنکه بر اعتبار و احترام و عزت ایران و ایرانی افزود، پیروزی ارزشمندی را برای اصلاح طلبان در هر دو عرصه ریاست جمهوری و شوراها ثبت کرد و مسئولیت سنگینی بر دوش منتخبین مردم قرار داد. امیدواریم این انتخابات به خیر و پیشرفت کشور و رفاه و آرامش مردم منجر شود و منتخبین ملت نیز پس از دوره چهارساله خدمت در مقابل مردم سربلند باشند.

ما توجه داریم که در کنار نتایج درخشان انتخابات، درباره چگونگی برخی مراحل تعیین فهرست نامزدهای اصلاح طلبان برای شورای شهر تهران ابهامات، پرسش ها و نیز انتقاداتی از سوی احزاب و نیروهای فعال اصلاح طلب مطرح بوده و هست که باید آن را به فال نیک گرفت و با فرو نشستن تب و تاب انتخابات منصفانه و با دقت به آنها پرداخت و با بررسی اشکالات احتمالی گذشته تدابیری اتخاذ کرد که در آینده با نقائص هرچه کمتری مواجه شویم.

به نظر ما امضاکنندگان زیر در این بررسی نباید به دلیل برخی قصورها و اشکالات که بعضا اجتناب ناپذیر به نظر می رسد، زحمات دست اندرکاران شورای سیاست گزاری را نا دیده گرفت. بلکه باید برای رسیدن به آینده ای بهتر نقاط قوت و ضعف عملکردها و تجارب گذشته را مورد مداقه همه جانبه قرار داد و آنها را چراغ راه آینده نمود.

این نکته مهم نیز باید مورد توجه قرار گیرد که با وجود انتقادات مطروحه، شورای پنجم شهر تهران از لحاظ تخصص ها، جوانی و تعدد زنان، تجارب اجرائی و مدیریتی مورد نیاز شورای شهر و شهرداری واجد پتانسیلی به مراتب بیشتر از قابلیت های ادوار گذشته است و امید می رود در طول چهار سال مسئولیت خود عملکردی مطلوب و رضایت بخش از خود به جای بگذارند.

ما اذعان داریم که فضای سیاسی جامعه شامل جناح اصلاح طلب از ضعف تحزب و نظام حزبی در رنج است. در خانواده اصلاح طلبان در کنار احزاب و گروه های سیاسی متعدد کوچک و بزرگ، چهره ها و شخصیت های منفرد محترم و موثری وجود دارند که بخصوص در فرایند انتخابات نمی توان و نباید از ظرفیت ها و قابلیت های آنها محروم ماند. در کنار این واقعیت، از یک سو تجارب گذشته اصلاح طلبان به آنها حکم می کند که به هر قیمت از تفرقه بپرهیزند و با صدای واحد وارد عرصه انتخابات شوند، و از سوی دیگر به دلیل نکات پیش گفته امکان ائتلاف سازی صرفا حزبی با فراگیری حداکثری، مشابه جوامع واجد نظام های حزبی توسعه یافته، کمتر فراهم است. در چنین شرایطی، که باید آن را به عنوان دوره گذار تلقی کرد، تشکیل ساختارهای موقت مرکب از اشخاص حقوقی و حقیقی امری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد. فرایندی که به طور طبیعی عملکردی آزمون و خطائی خواهد داشت و نمی توان از آن بهترین برون داد را انتظارداشت.

این فرایند، با تفاوت های اندکی، در انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۴ و در انتخابات اخیر شوراهای اسلامی شهر و روستا به کار گرفته شد. در انتخابات مجلس به دلیل محدود بودن نامزدهای واجد شرایط لیست پیشنهادی شورای عالی سیاستگزاری اصلاح طلبان اعتراض چندانی بر نیانگیخت. ولی در انتخابات شوراهای شهر، که مانع رد صلاحیت های فله ای به برکت رای مردم و تشکیل فراکسیون امید وجود نداشت، چندین برابر تعداد مورد نیاز برای شوراها نامزد واجد شرایط وجود داشت. طبعا در چنین شرایطی، به ویژه در فقدان امکان ائتلاف سازی فراگیر حزبی با ساز و کارهای شناخته و پذیرفته شده، انتظار انتخاب فهرستی جامع و مانع و غیر قابل انتقاد نمی تواند کاملا واقع بینانه باشد. ضمن اینکه تمایلات فردی تصمیم گیرندگان، که در چنین فرایندی اجتناب ناپذیر است، تصمیم نهائی را بیشتر نیز قابل انتقاد می سازد.

اینک با اتمام انتخابات و انتخاب فهرست هایی که مورد تائید آقای خاتمی و به تبع آن مورد اعتماد مردم قرار گرفته اندُ و شکل گیری شوراهائی در مجموع مورد قبول و مناسب برای اداره شهرها و روستاها لازم است نقدها بیشتر جهتی آینده نگر بیابند و راه کارهائی ارائه نمایند تا بتوان در موارد مشابه آتی عملکردی جامع تر و کارآمد تر ارائه داد. تشکیل کار گروهی، ترجیحا مرکب از افرادی که نقشی در فعالیت های شورای سیاستگزاری نداشته اند، برای جمع آوری نقدها و بررسی نقاط قوت و ضعف عملکرد گذشته و ارائه پیشنهادها برای آینده می تواند مفید واقع شود.

محسن امین زاده

سید مصطفی تاجزاده

حمیدرضا جلایی پور

سعید حجاریان

محمدرضا خاتمی

هادی خانیکی

عبدالله رمضان زاده

محسن صفایی فراهانی

فیض الله عرب سرخی/ر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 + نه =