کد خبر : 23090
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 ژوئن 2017 - 12:45
-

دولت برای هنرمند خوشنویس پول ندارد

دولت برای هنرمند خوشنویس پول ندارد

به گزارش قائم آنلاین،پیمان پیروی هنرمند خوشنویس و نقاشیخط درباره جدیدترین فعالیت های هنری و نمایشگاهی خود گفت: ۲ سالی هست که بیشتر از نمایشگاه انفرادی در نمایشگاه های گروهی شرکت می کنم. هفته گذشته نیز در نمایشگاه قرآن به مدت سه روز ورک شاپی در حوزه تخصصی ام که نقاشیخط است برپا کردم که

به گزارش قائم آنلاین،پیمان پیروی هنرمند خوشنویس و نقاشیخط درباره جدیدترین فعالیت های هنری و نمایشگاهی خود گفت: ۲ سالی هست که بیشتر از نمایشگاه انفرادی در نمایشگاه های گروهی شرکت می کنم. هفته گذشته نیز در نمایشگاه قرآن به مدت سه روز ورک شاپی در حوزه تخصصی ام که نقاشیخط است برپا کردم که خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفت و ۲ اثر نیز خلق شد که متعلق به معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. به گمانم امسال چیدمان بسیار خوبی برای غرفه هنری نمایشگاه قرآن در نظر گرفته شده بود و آثار بسیار خوبی هم به نمایش درآمد.

این خوشنویس همچنین از برپایی نمایشگاه هایی در کشورهای ترکیه و کشورهای عربی خبر داد و درباره استقبال خوشنویسان کشور به برپایی نمایشگاه در کشورهای عربی و ترکیه نیز گفت: به خاطر مسائل اقتصادی، هنرمندان خوشنویس و نقاشیخط ترجیح می دهند ارتباط خود را با کشورهای عربی و ترکیه حفظ کنند. در کشور ما در این حوزه فعالیت اقتصادی و خریدار بسیار کم است در حالیکه در کشورهای عربی از خط خوشنویسان ایرانی استقبال می شود. در ایران گالری دارها که اصلا استقبالی از برپایی نمایشگاه خوشنویسی ندارند.

پیروی درباره استقبال مردم عادی در زمینه خریداری آثار خوشنویسی نیز بیان کرد: مردم کار هنری دوست دارند و خصوصا خط نستعلیق و شکسته نستعلیق که خطوط ملی ماست و مورد علاقه مردم است. هر ایرانی دوست دارد یک نمونه از این خط ها روی دیوار خانه شان باشد اما قیمت یک اثر خوشنویسی حداقل یک تا دو میلیون است. در همین حد هم مردم عادی توان خرید اثر هنری را ندارند و برای همین ترجیح می دهند به سراغ آثاری بروند که بیشتر جنبه دکوراتیو دارد. نقاشیخط از همین روست که بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است چون جنبه نقاشی بر آن چیره است با اینهمه هر اثر نقاشیخط حداقل ۷ تا ۸ میلیون از آثار خوشنویسی گران تر است و باز هم در توان اقتصادی مردم نیست.

وی ادامه داد: گالری دارها هم حق دارند به جنبه اقتصادی توجه کنند. وقتی من سی دی کارهایم را برای یک گالری دار می برم او در وهله اول نگاه می کند ببیند می تواند روی فروش آنها کار کند یا خیر. در حوزه خوشنویسی فعالیت گالری دارها در حوزه جذب خریدار بسیار کم است. دو سه گالری هستند که در این زمینه کار می کنند که با شرایط بسیار بدی با هنرمندان قرارداد می بندند اما هنرمند مجبور می شود به شرایط تن بدهد.

این هنرمند با بیان اینکه بهترین راه برون رفت از این مشکل که گریبان خوشنویسان ما را گرفته حمایت ارگان های دولتی از این هنر است، گفت: حرکت هایی مانند آنچه در نمایشگاه قرآن رخ داد باید در طول سال توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، سازمان تبلیغات اسلامی و چنین ارگان هایی که وظیفه شان حمایت از هنر است ادامه داشته باشد.

پیروی ادامه داد: خوشنویسی سالم ترین هنرهاست چرا که به هیچ عنوان آلودگی وارد آن نمی شود. خوشنویس بهترین شعر را از حافظ و مولانا و سعدی و یا آیات و احادیث انتخاب می کند و سعی می کند به خوش خط ترین شکل ممکن آن را نویسد.

وی اظهار کرد: این روزها با هر ارگانی رو به رو می شویم می گویند پول نداریم و بودجه نداریم، خصوصا وقتی به هنرهای تجسمی و خوشنویسی برسند از این جمله ها زیاد می گویند. در حالیکه هنر ردیف بودجه برایش تعریف شده است. به نظرم مدیران دست و دلشان نمی رود برای هنر پول خرج کنند./ر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × پنج =