دانشمندان فکر میکنند دلیل این امر میتواند وجود سطوح بالاتر پروتئین موجب لخته شدن خون، در این گروههای خونی باشد.
این مطالعات در مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن در هلند انجام شده و مدعی این است که گروههای خونی باید در آینده به عنوان بخشی از ارزیابی ریسک در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی محسوب شود.
طبق این گزارش، در بین ۱۰۰۰ نفری که گروه خونی O. داشتند فقط ۱۴ نفر دچار حمله قلبی شدهاند که این میزان در میان گروههای غیر از این واحد خونی، ۱۵ در ۱۰۰۰ بود.
این محققان میگویند:«مهمترین عامل برای جلوگیری از بیماریهای قلبی خوردن غذاهای سالم، ترک سیگار و ورزش است»
مدیر پزشکی بنیاد قلب انگلیس در این رابطه گفت: «خطر ابتلای به حملات قلبی و سکتههای مغزی به سن افراد، ژنتیک (سابقه خانوادگی و قومیت) و دیگر عوامل خطرزای قابل اصلاح از جمله رژیم غذایی، وزن، سطح فعالیت بدنی، مصرف سیگار، فشار خون، کلسترول و دیابت مرتبط است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0