۱۱۳ گرم آرد سفید سبوس دار (حدود سه چهارم فنجان)
یک دوم فنجان آرد ذرت ساده زرد
دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک فنجان خامه ترش سبک
دو تخم مرغ بزرگ
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک و یک چهارم فنجان دانههای ذرت تازه
دو قاشق غذا خوری فلفل سبز خرد شده
یک دوم فنجان کدو زرد که به صورت مکعبی خرد شده باشد
یک چهارم فنجان پیاز سبز خرد شده
یک چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده
یک و یک دوم قاشق چای خوری سرکه سفید
یک عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
روش پخت:
آرد را به آرامی با قاشق به یک فنجان اندازه گیری منتقل کنید. آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
خامه ترش، تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری روغن را در یک کاسه ترکیب کنید، آنقدر بهم بزنید تا خوب نرم شوند. میکس خامه ترش، ذرت و فلفل سبز را به ترکیب آرد اضافه کنید. بهم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند. یک ماهی تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
میکس ذرت را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید (هر کدام تقریبا اندازه یک سوم فنجان) و مانند قطعات زخیم کتلت، آنها را صاف کنید و هر سمت را ۶ دقیقه بپزید.
کدو، پیاز، ریحان، سرکه، گوجه فرنگی، باقی مانده یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، باقی مانده یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل باقی مانده را در یک ظرف با هم ترکیب کنید. در هر کدام از چهار بشقاب، دو عدد کیک ذرت قرار دهید و روی آنها به صورت مساوی سالسا اضافه کنید.
اطلاعات تغذیهای:
موادی که در این دستور پخت آمده است، برای چهار وعده در نظر گرفته شده است. هر وعده شامل دو عدد کیک ذرت و حدود یک چهارم فنجان سالسا است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید، مربوط به یک وعده از این غذا میباشد:
کالری: ۳۶۲
چربی در یک وعده: ۱۵. ۹ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۶ گرم
چربی غیراشباع در یک وعده: ۶. ۲ گرم
چربی دارای حلقههای غیراشباع در یک وعده: ۱. ۷ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۴ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۴۲ گرم
فیبر در یک وعده: ۵ گرم
کلسترول در یک وعده: ۹۳ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۴۶۵ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۱۵۷ میلی گرم
قند در یک وعده: ۹ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0