زمان پخت: ۳۰: ۱
گوشت گوسفندی (خردشده) ۳۰۰ گرم
گردو (۴ پرشده) ۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
رب انار ملس یک دوم پیمانه
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
داخل قابلمهای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0