حاجیان تأکید کرد: برنج قهوهای بخشی از فیبر، مواد معدنی، ویتامین و برخی از ترکیبات فنولی مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند و پیشنهاد میشود بهدلیل خواص سلامتیبخش آن در رژیم غذایی هفتگی افراد حداقل بهمیزان دوبار در هفته قرار گیرد.
کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭه ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو برای واحدهای متقاضی فرآوری و بستهبندی برنج قهوهای پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی صادر میکند.
وی گفت: پس از برداشت پوسته ابتدایی خارجیترین لایه شلتوک در کارخانه فرآوری برنج، برنج قهوهای، برنج سفید حاصل میشود که لایه سبوس آن گرفته شده است.
حاجیان با بیان اینکه برنج قهوهای از ارزش غذایی بالاتری نسبت به برنج سفید برخوردار است، افزود: هرچه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس کمتری داشته شفاف و شیشهایتر خواهد بود.
وی بیان کرد: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوهای نقش مؤثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و لازم است بهتدریج با فرهنگسازی، ترویج خواص برنج قهوهای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوهای در رژیم غذایی هفتگی مصرف کنندگان باز شود.
کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭه ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه ۹۲ در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و بهصورت کشوری اجرا شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0