این در حالی است که دانستن واقعیتها در مورد این عارضه منجر به کاهش علائم آن و جلوگیری از بروز هموروئید میشود.
هموروئید مخصوص افراد مسن است:
مردم میتوانند در هر سنی به این عارضه مبتلا شوند. ولی به هر حال ابتلا به آن در سنین ۴۵ تا ۶۵ سال شایعتر است. هموروئید در واقع التهاب عروق و مخصوصا سیاهرگهای ناحیه مقعد یا رکتوم است که خیلی وقتها به آن توده گفته میشود. این وضعیت ممکن است ناشی از فشار آوردن به منظور حرکت مدفوع و افزایش فشار به وریدها در شرایطی مانند بارداری، یبوست و بسیاری موارد دیگر باشد.
غذاهای تند باعث هموروئید میشود:
این باور غلط است. هموروئید توسط فشار بر روی وریدهای نزدیک مقعد رخ میدهد و مطالعهای که در سپتامبر سال ۲۰۱۴ در مجله پزشکی انگلستان منتشر شد، نشان داد علائم بیماران مبتلا به هموروئید با مصرف غذاهای تند تشدید نمیشود.
تغذیه بر روی هموروئید تاثیر نمیگذارد:
یبوست یکی از علل ایجاد هموروئید است. مصرف غذاهای با فیبر بالا و هیدراته ماندن خود باعث کمک به حرکات نرم روده و چلوگیری از یبوست میشود. مصرف روزانه ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر در روز برای پیشگیری از یبوست مهم است. اگر به اندازه کافی از رژیم غذایی خود فیبر دریافت نمیکنید، با پزشک تان درباره مصرف مکملهای فیبر مشورت کنید.
سطوح سرد باعث بروز هموروئید میشود:
هیچ شاهدی بر این مدعا وجود ندارد. ور واقع کمپرسهای سرد حتی میتوانند برخی از علائم بواسیر را برطرف کنند. شما میتوانید برای کاهش تورم و تسکین ناراحتی ناشی از این عارضه، از کمپرسهای سرد استفاده کنید.
ورزش هموروئید را تشدید میکند:
ورزش بخشی مهم از درمان هموروئید محسوب میشود. ورزشهای منظم برای جلوگیری از یبوست و افزایش وزن که خود عاملی در ابتلا به هموروئید است، بسیار مفید واقع میشود.
درمان هموروئید نیاز به جراحی دارد:
پایههای درمان هموروئید شامل تغییرات رژیم غذایی و تغییرات در شیوه زندگی است و کمتر از ۱۰ درصد افراد مبتلا شاید نیاز به جراحی داشته باشند. تغییرات شیوه زندگی بسیار راحتتر و سریعتر از عمل جراحی، این عارضه را برطرف میکنند.
هموروئید منجر به افزایش خطر ابتلا به سرطان میشود:
هیچ مدرکی دال بر این ادعا وجود ندارد. تنها نگرانی میتواند از دست دادن اشتها، خونریزی از مقعد و مشکل در اجابت مزاج باشد. با این حال اگر بالای ۵۰ سال سن دارید و یا در خانواده شما سابقه ابتلا به سرطان روده بزرگ هست، در صورت بروز علائم گوارشی جدید همراه هموروئید حتما با پزشک تان مشورت کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0