کد خبر : 25875
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 ژوئن 2017 - 16:45
-

حذف رشته‌های دانشگاه آزاد ۱۰۷ هزار استاد و کارمند این دانشگاه را بیکار می‌کند

حذف رشته‌های دانشگاه آزاد ۱۰۷ هزار استاد و کارمند این دانشگاه را بیکار می‌کند

به گزارش قائم آنلاین،سعید علیزاده مدیرکل منابع انسانی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه حذف ۲۸۰۰ رشته این دانشگاه از سوی وزارت علوم اقدامی غیرکارشناسی و چالش برانگیز است تاکید کرد: این عمل مغایر صریح سیاست‌های نظام و موجب احساس ناامنی شغلی اعضای هیات علمی، کارکنان و نگرانی خانواده‌های آنها شده است. وی

به گزارش قائم آنلاین،سعید علیزاده مدیرکل منابع انسانی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه حذف ۲۸۰۰ رشته این دانشگاه از سوی وزارت علوم اقدامی غیرکارشناسی و چالش برانگیز است تاکید کرد: این عمل مغایر صریح سیاست‌های نظام و موجب احساس ناامنی شغلی اعضای هیات علمی، کارکنان و نگرانی خانواده‌های آنها شده است.

وی با بیان اینکه حذف این رشته‌ها مغایر با قانون مجلس شورای اسلامی است، اظهار داشت: این عمل مغایر صریح سیاست‌های علمی فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری است که در آن به صراحت افزایش ورود دانشجویان به دوره‌های تحصیلات تکمیلی ذکر شده است.

مدیرکل منابع انسانی و رفاهی دانشگاه آزاد عنوان کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در حکم ولایتی به نقش ارزنده دانشگاه آزاد در نظام آموزش عالی تأکید فرموده‌اند بنابراین انتظار می‌رود وزارت علوم نیز این نقش را جدی گرفته و برای افزایش کیفیت نظام آموزش عالی با دانشگاه آزاد همکاری بیشتری داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه حذف این تعداد رشته‌ها عملا دانشگاه آزاد را دچار چالش می‌کند، تصریح کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده است صلاح نیست اقدامی صورت بگیرد تا تعداد زیادی از کارکنان و استادان دانشگاه آزاد احساس ناامنی شغلی کنند.

علیزاده افزود: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی ۳۵ هزار کارمند، ۳۵ هزار عضو هیات علمی رسمی و ۳۵ هزار عضو هیات علمی حق‌التدریس دارد که با اقدام وزارت علوم در حذف رشته‌های دوره کارشناسی ارشد عملا بخشی زیادی از این نیروها بیکار خواهند شد.

علیزاده با بیان اینکه متاسفانه در حذف این رشته‌ها، سیاست یک بام و دو هوا اتخاذ شده است، تاکید کرد: دانشگاه آزاد با اعضای هیات علمی مجرب و امکاناتی با کیفیت و استانداردهای مناسب از خروج تعداد زیادی از علاقه‌مندان به ادامه تحصیل از کشور جلوگیری کرده است تا در دانشگاه‌های بی کیفیت برخی از کشورهای منطقه وقت و سرمایه خود را هدر ندهند.

مدیرکل منابع انسانی و رفاهی دانشگاه آزاد با بیان اینکه در حال حاضر برخی از موسسات انتفاعی و دانشگاه پیام نور که دارای کمترین امکانات و استانداردهای لازم نیستند مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرند، تصریح کرد: متاسفانه بدون رعایت حداقل کیفیت در این موسسات مجوز دوره‌های کارشناسی ارشد اعطا می‌شود ولی در برخورد با دانشگاه آزاد رویکرد متفاوتی اجرا می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه مجموعه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد گام بزرگی را در پیشرفت علمی کشور برداشته‌اند، تصریح کرد: اگر کارکنان و استادان نجیب و کم توقع دانشگاه آزاد با دستمزد و حقوق پایین‌تر از دانشگاه‌های دولتی و همچنین قناعت و صرفه جویی مدیریت در هزینه‌های جاری دانشگاه با ارائه کیفیت مناسب نبود امروز به بسیاری از دستاوردهای کشور در ابعاد مختلف پژوهشی، آموزشی و عمرانی دست نمی‌یافتیم.

وی با بیان اینکه امروز که دانشگاه آزاد اسلامی توانست بدون استفاده از درآمدهای نفتی و بودجه عمومی دولت با کیفیت مناسب پاسخگوی نیاز مشتاقان ادامه تحصیل در سطوح تحصیلات تکمیلی باشد باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد، تصریح کرد: حذف رشته‌ها علاوه بر اینکه ممکن است موجب عدم جذب پنج هزار نفر اعضای هیات علمی جدید در حال جذب ‌شود بلکه تعدادی از ۶۷ هزار استاد پاره‌وقت و تمام‌وقت و ۴۰ هزار کارمند این دانشگاه را نیز بیکار می‌کند.

علیزاده در پایان ابراز امیدواری کرد که بخش عمده‌ای از رشته‌های حذف شده در روزهای آینده به دفترچه انتخاب رشته داوطلبان بازگردد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه + 9 =