دکتر دومنیکو پراتیکو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: ما دریافتیم روغن زیتون موجب کاهش التهاب مغز میشود، اما مهمتر این است که موجب فعال سازی فرآیندی موسوم به «اتوفاژی» میشود.
اتوفاژی، فرایند عادی بدن است که با نابودی سلولها مقابله میکند.
این تحقیق، بر روی نوع خاصی از موشها انجام شد که با اقدامات مهندسی مبتلا به مشخصات آلزایمر نظیر اختلال حافظه شده بودند.
یافتهها نشان داد موشهای که خوراک سرشار از روغن زیتون خورده بودند به شکل قابل توجهی در تستهای حافظه و یادگیری بهتر عمل کردند. بعلاوه روغن زیتون منجر به تغییرات ظاهری نظیر اضافه وزن نشده بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0