کد خبر : 26035
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 29 ژوئن 2017 - 12:15
-

چرا لازم است اعتیاد به تلفن همراه را ترک کنیم؟

چرا لازم است اعتیاد به تلفن همراه را ترک کنیم؟

به گزارش قائم آنلاین،وقتی به عنوان والدین  بتوانید زمان استفاده از موبایل و گوشی هوشمند خود را مدیریت کنید، راحت تر می توانید فرزند خود را در استفاده از گوشی و تبلت مدیریت کنید. اگر برای مدت ۴ هفته استفاده از گوشی های هوشمند و موبایل را کنار بگذارید، هم به آرامش روحی فرزند خود

به گزارش قائم آنلاین،وقتی به عنوان والدین  بتوانید زمان استفاده از موبایل و گوشی هوشمند خود را مدیریت کنید، راحت تر می توانید فرزند خود را در استفاده از گوشی و تبلت مدیریت کنید. اگر برای مدت ۴ هفته استفاده از گوشی های هوشمند و موبایل را کنار بگذارید، هم به آرامش روحی فرزند خود کمک می کنید و هم الگوی خوبی برای او خواهید بود تا او نیز کمتر از این وسایل استفاده کند. اینگونه هم شما و هم فرزندتان عملکرد بهتر، احساس بهتر و خواب بهتری خواهید داشت. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم.

بخاطر فرزندانمان اعتیاد به تلفن همراه را کنار بگذاریم
استرس والدین و استفاده از گوشی‌های هوشمند
این روزها تربیت و پرورش فرزند، سخت تر و پیچیده تر از همیشه است. پرورش کودکانی که در معرض مشکلات رفتاری، یادگیری و سلامت روانی هستند، بیش از پیش برای والدین ایجاد استرس می کند. از خود بپرسید آیا تمایل شما به استفاده از تلفن و موبایل در طول روز و حتی در تخت خواب برای فرار از این استرس نیست؟ ممکن است فعالیت هایی که انجام می دهید موجه به نظر برسد مثل خواندن مطالب اینترنتی، به اشتراک گذاشتن عکس های جالب خانوادگی یا خواندن مطلبی درباره پرورش فرزندان. اما این استفاده مداوم از شبکه های اجتماعی و گوشی های همراه در فرزندان تاثیر می گذارد، آنها از این رفتار تقلید می کنند و درنهایت استفاده روزانه شما از این وسایل حتی اگر کنترل شده باشد موجب ضعف مدیریتی شما، برهم زدن نظم و انضباط در خانواده و آشفتگی می شود. استفاده مداوم از این ابزارهای تکنولوژیک و نگاه کردن به صفحه نمایش گوشی ها، ساعت درونی بدن بزرگسالان، سطح ملاتونین و سلامت جسم آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. در صورتی که بزرگسالان خواب خوبی نداشته باشند، استرس داشته باشند و در برقراری ارتباط با فرزند دچار مشکل شوند، همین مشکلات برای فرزند آنها نیز ایجاد می شود. به همین خاطر بهتر است استفاده از گوشی های هوشمند را قطع و یا محدود کنید تا کل خانواده از کنار هم بودن بیشتر لذت ببرند.
دلایلی که نشان می‌دهد عدم استفاده از این ابزارها فواید بسیاری برای بزرگسالان دارد
ایجاد عادت‌های درست:
عادت استفاده از گوشی های هوشمند در کودکان نیز اثر می گذارد. وقتی بزرگسالان این عادت را کنار بگذارند، یک احترام متقابل بین کودک و والدین شکل می گیرد. در واقع این کار نشان می دهد که محدودیت یا جلوگیری از استفاده از اینگونه ابزارها، تنها ابزاری برای تنبیه و مجازات نیست بلکه روشی است برای سلامت و خوشحالی بیشتر خانواده.
هشیاری بیشتر:
استفاده از گوشی های هوشمند حواس را پرت می کند و ارتباط فرد را با محیط پیرامون قطع می کند. وقتی استفاده از این ابزارها را کنار بگذارید، بیشتر متوجه رفتارها و عملکرد فرزند خود خواهید شد و مراقب تخطی او از رفتارهای ممنوعه خواهید بود. بدین صورت بهتر متوجه تفاوت های الگوهای رفتاری ناشی از حضور یا عدم حضور گوشی های هوشمند خواهید شد.
بهبود عملکرد اجرایی:
استفاده کمتر از صفحه های نمایش هوشمند موجب تقویت عملکرد لوب پیشانی می شود از این رو برنامه ریزی و حل مساله راحتتر خواهد شد. خلاقیت شما بیشتر می شود در نتیجه فعالیت ها و کارهای گروهی که با اعضای خانواده انجام می دهید، لذت بخش تر خواهد بود هم برای شما و هم برای فرزندان.
تشابه میان حرف و عمل:
حفظ محدودیت‌ها در استفاده از اینگونه ابزارها در طول هفته و زمان هایی که کودکان مدرسه می روند، نظم و انضباط خانه را حفظ می کند و عملکرد لوب پیشانی را بهبود می بخشد. بدین صورت شما سنگ بنای محکمی خواهید گذاشت.
حضور بیشتر و هماهنگی احساسی:
هشیاری و ارتباط حسی شما با پیرامون افزایش پیدا می‌کند و این مساله را فرزند شما متوجه خواهد شد. اغلب کودکان و نوجوانان از این موضوع شکایت دارند که حتی وقتی با والدین خود در یک اتاق هستند اما به خاطر استفاده والدین از گوشی‌های همراه نادیده گرفته می‌شوند. مطالعات نشان داده است که ارتباط و وابستگی سالم میان اعضای خانواده، از اعتیاد کودکان به تکنولوژی و استفاده نادرست از آن جلوگیری می‌کند.
راحتی و آسایش بیشتر:
وقتی استفاده از موبایل و گوشی را کمتر کنید، خواب عمیقتری خواهید داشت، توانایی شما در تحمل سختی ها بالا می رود و انرژی بیشتری پیدا می کنید. همچنین کمتر با فرزند خود در خصوص استفاده کمتر از گوشی سرو کله خواهید زد.
کم شدن قهر و اوقات تلخی:
علاوه بر اینکه استفاده زیاد والدین از گوشی های هوشمند موجب تحریک سیستم عصبی والدین و تحریک پذیر شدن آنها می شود، مطالعات اخیر نشان داده است که این موشوع مشکلات رفتاری زیادی را در کودکان نیز ایجاد می کند. ارتباط حسی، چشمی و صورت به صورت والدین و کودک به تنظیم سیستم عصبی کودک کمک می کند و به او یاد می دهد که چگونه خود را آرام کند.
راهنمایی برای ایجاد محدودیت در استفاده از ابزار تکنولوژی در بزرگسالان
در وهله نخست ترک کردن هرگونه استفاده سرگرمی از تکنولوژی های هوشمند مانند شبکه های اجتماعی، بازی های ویدیویی و سرچ های بی هدف در اینترنت. دوم، عدم استفاده از هیچگونه ابزار تکنولوژی وقتی کودکان در خانه هستند یا به طور کلی وقتی با کودکان هستید. سوم، اگر مجبورید برای کار یا هر علت دیگری (با خود صادق باشید) از اینترنت و کامپیوتر استفاده کنید در حالی که با کودکان در خانه هستید، زمان های مشخصی از بعدازظهر را به این کار اختصاص دهید و به این زمان بندی پایبند باشید. به همسر و فرزندان خود اجازه دهید در صورتی که از این قوانین تخطی کردید، به شما هشدار دهند. مثلا می توانید برای خود قانونی داشته باشید که هرگاه از قواعد و قوانین تخطی کردید، مجبور به پرداخت غرامت هستید. چهارم، عادت کنید موبایل و ابزارهای تکنولوژی دیگر را با خود و در کنار خود نداشته باشید. مثلا یک سبد جلوی درب ورودی قرار دهید که همه خانواده موبایل های خود را داخل آن بگذارند. از کودکان خود بپرسید زمانی که شما یا دیگر بزرگسالان از گوشی استفاده می کنید، چه احساسی دارند. حالت تدافعی نگیرید یا سعی نکنید کار خود را توجیه کنید فقط گوش کنید، تایید کنید و در مورد تغییراتی که می خواهید ایجاد کنید، صحبت کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − هفت =