واقعیت این است که کلرور نمک باعث تولید اسید کلورهیدریک میشود که بدن را اسیدی میکند که در مورد گوشت قرمز و پنیر نیز همین اتفاق روی میدهد و این مواد غذایی اسید فسفریک بدن را بالا میبرند، اما سبزیجات حالت قلیای بدن را افزایش میدهند که به دلیل داشتن بیکربنات و پتاسیم موجود در آنها است.
توجه داشته باشید که حالت بالای اسیدیته بدن باعث کاهش متابولیسم پایه بدن میشود و در نتیجه کالریهای دریافتی کمتر میسوزند و توده چربی بدن بیشتر میشود.
محققان معتقدند که برای مقابله با این وضعیت باید رژیم غذایی کم نمک و سرشار از پتاسیم داشته باشید، به همین خاطر لازم است که مصرف نمک و غذاهای شور را کاهش دهید و در عوض مصرف میوه و سبزیجات را بالا ببرید.
مصرف زیاد نمک خطر چاقی را افزایش میدهد. محققان اعلام کردند هر گرم نمک اضافی که فرد در روز مصرف میکند خطر چاقی را تا ۲۵ درصد افزایش میدهد.
محققان میگویند نمک موجب تغییر سوخت و ساز بدن و تغییر روش جذب چربی میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0