۱. تنقلات و غذاهای بی ارزش
برنامه ریزی برای عروسی باعث میشود دچار استرس شوید، اما یک پیتزای بزرگ، سیب زمینی سرخ کرده یا دونات میتواند برای مدتی شما را از زیر این فشار بیرون بیاورد. از آنجا که غذاهای چرب به کندی هضم میشوند ممکن است پس از خوردنشان احساس کنید میان تنه لباس، برایتان تنگ شده است. این نوع غذاها باعث میشود قند خونتان به شدت بالا برود که منجر به هوس غذاهای قندی میشود و تاثیر بدی روی سطح انرژی دارد.
۲. لوبیاها
دلیل اینکه به لوبیاها میوه جادویی میگویند این است که حاوی نوعی قند هستند که توسط بدن قابل هضم نیست. وقتی این قند به روده بزرگ میرسد، باکتریها تلاش میکنند این قند را بشکنند و گازی که حاصل میشود نتیجه همین تلاش است. برای اینکه میزان این گازها را تا روز موعود، پایین نگه دارید منابع پروتئینی مانند مرغ و ماهی را جایگزین این نوع غذا بکنید.
۳. لبنیات
با اینکه همه به لبنیات حساس نیستند، یکی از غذاهای شایعی است که خیلیها با هضم آن به مشکل میخورند و در نتیجه دچار نفخ، پف کردگی و گرفتگی میشوند. یک یا دو هفته قبل از عروسی بهتر است مصرف لبنیات را قطع کنید. یک استثنا در این قانون، خوردن وعدهای کوچک ماست یونانی است. مواد فعال موجود در ماست یونانی به بدن کمک میکنند بتواند سریعتر غذاها را هضم کند.
۴. شیرین کنندههای مصنوعی
شاید با خود فکر کنید، با جایگزین کردن قند مصنوعی به جای قند طبیعی به خود لطف کرده اید، اما عجله نکنید، هضم الکل قند که معمولا در نوشابههای رژیمی، شکلاتهای بدون قند و شیرین کنندههای مصنوعی پیدا میشود برای بسیاری از افراد دشوار است و منجر به نفخ و ناراحتی میشود. پس قبل از رسیدن به روزِ مورد نظر، غذاهایی که چنین موادی در آنها به کار رفته را استفاده نکنید تا سبکتر باشید.
۵. غذاهای نمکی
مقداری نمک اینجا، مقداری آنجا و گاهی نیز یک بسته چیپس! خوردن غذاهای نمکی چندین روز قبل از عروسی یا هر مراسمی که میخواهید در آن ظاهری خوب داشته باشید، کار بسیار اشتباهی است، چون سدیم باعث احتباس مایعات در بدن میشود. سعی کنید روزی ۲. ۳۰۰ میلی گرم بیشتر نمک استفاده نکنید.
۶. گلوتن
گلوتن نیز مانند لبنیات، روی همه افراد تاثیر منفی نمیگذارد، اما یکی دیگر از غذاهایی است که گفته میشود میتواند باعث نفخ و گرفتگی در بسیاری از افراد شود. برای اینکه خود را ایمن نگه دارید، یک یا دو هفته قبل از عروسی گلوتن را از برنامه غذایی خود حذف کنید و ببینید که آیا تاثیری روی سیستم گوارشی تان گذاشته یا خیر. فقط به خاطر داشته باشید، فیبر را از منابع دیگر دریافت کنید تا معده سالم بماند.
۷. نوشیدنیهای کربوهیدراته
نوشابه، آب گازدار، شامپاین و اساسا نوشیدنی هایی که حباب داشته باشند را کنار بگذارید. حباب هایی که به نوشیدنی حالت گازدار را میدهند، همین کار را روی بدنتان هم میکنند. با آزاد شدن تمام آن دی اکسید کربن در بدن، احساس نفخ و پف کردگی میکنید.
۸. سبزیجات
یکی از توصیهها برای تغذیه مناسب، استفاده از سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم، کلم، کلم بروکسل و بروکلی است، اما نه زمانی که میخواهید در چند روز آینده شکمتان صاف باشد. این نوع سبزیجات نیز مانند لوبیا، نوعی قند دارند که فقط توسط باکتریهای تولید کنندهی متان شکسته میشوند. در نتیجه نفخ و پف کردگی را درست زمانی که نباید حضور داشته باشند، تجربه میکنید.
با اینکه ما هرگز توصیه نمیکنیم سبزیجات سرشار از مواد مغذی را در برنامه خود محدود کنید، اما از این روش میتوانید برای مدتی کوتاه استفاده کنید و یا حداقل سبزیجات خود را بپزید و خام نخورید.
۹. آدامس
اگر خواستید بوی دهانتان را تغییر دهید، این بار به جای آدامس از نعنا کمک بگیرید. علاوه بر اینکه بسیاری از انواع آدامس حاوی الکل قند هستند، وقتی آدامس میجوید هوای بیشتری را میبلعید بنابراین هوای اضافی که به معده تان میرود بیش از حد افزایش مییابد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0