این محققان کنهها را به مثابه یک معدن طلا برای ساخت داروهای جدید عنوان کردند و میگویند این ظرفیت وجود دارد که بتوان از کنهها برای درمان سایر بیماریها مانند سکته مغزی و آرتریت نیز استفاده کرد.
با این حال تاکنون تمام تحقیقات در مقیاس آزمایشگاهی صورت گرفته است؛ بنابراین احتمالا چند سال زمان میبرد تا داروهایی برای مصرف انسانها ساخته شود.
در نتایج این تحقیق آمده است که پروتئینهای موجود در بزاق کنه با خنثی کردن مواد شیمیایی به نام کموکینها از التهاب عضله قلب جلوگیری میکنند.
این تاثیر برای درمان افراد مبتلا به میوکاردیت بسیار حائز اهمیت است؛ میوکاردیت وضعیتی است که در جریان آن کموکینها در قلب ترشح شده و سبب التهاب عضله قلب میشوند.
تشخیص این عارضه که میتواند به کاردیومیوپاتی و نارسایی قلبی در یک سوم افراد منجر شود، بسیار دشوار است؛ برخی از مبتلایان به این عارضه پس از مدتی نیازمند پیوند قلب میشوند.
محققان این پروژه تحقیقاتی، پروتئینهای جدیدی را در بزاق کنه پیدا کرده اند که به نظر میرسد تاثیر کموکینها راکه منجر به مشکلات قلبی میشوند، خنثی میکنند.
محققان با اشاره به اینکه میوکاردیت بیماری است که روشهای محدودی برای درمان آن وجود دارد، ابراز امیدواری کردند که با انجام این تحقیق بتوان از خاصیت ضدالتهابی کنه الهام گرفته و یک درمان نجات دهنده برای این بیماری خطرناک قلبی ارائه کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0