کد خبر : 26881
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 جولای 2017 - 22:20
-

۳ راهکار دارویی و طبیعی برای درمان جای جوش

۳ راهکار دارویی و طبیعی برای درمان جای جوش

به گزارش قائم آنلاین،یک متخصص پوست و مو در خصوص علل ایجاد جوش در ناحیه صورت، پشت و بازوها و راه‌های درمان آن توضیحاتی را ارائه داد. در ادامه این مطلب را به نقل از باشگاه خبرنگاران می‌خوانیم. گستری متخصص پوست و مو در خصوص عوامل موثر در بروز آکنه (جوش‌های غرور جوانی) اظهار کرد: فعالیت غدد

به گزارش قائم آنلاین،یک متخصص پوست و مو در خصوص علل ایجاد جوش در ناحیه صورت، پشت و بازوها و راه‌های درمان آن توضیحاتی را ارائه داد. در ادامه این مطلب را به نقل از باشگاه خبرنگاران می‌خوانیم.

راه‌هایی دارویی و طبیعی برای درمان جای جوش
گستری متخصص پوست و مو در خصوص عوامل موثر در بروز آکنه (جوش‌های غرور جوانی) اظهار کرد: فعالیت غدد چربی پوست (غدد سباسه) و مسائل ژنتیکی در پیدایش آکنه نقش دارند.
وی بیان کرد: در افرادی که پوست‌های چرب دارند جوش‌های غرور جوانی مشاهده می‌شوند، به طور معمول این جوش‌ها از سنین بلوغ و با ترشح و فعالیت هورمون‌های جنسی شروع می‌شوند که با افزایش ترشح این هورمون‌ها چربی پوست بیشتر می‌شود و زمینه را برای بروز آکنه در افرادی که مستعد هستند، فراهم می‌کند.
این متخصص پوست و مو عنوان کرد: البته برخی اوقات در سن ۲۵ سالگی برای نخستین بار جوش‌ها بروز پیدا می‌کنند.
گستری محل شایع جوش‌ها را نواحی دانست که غدد چربی تراکم و تمرکز بالایی در آن مناطق دارند مانند صورت و به خصوص قسمت مرکزی آن مانند پیشانی، بینی، گونه و چانه، پشت، بازو‌ها و افزود: آکنه دارای شدت‌های مختلفی است و در فرم‌های ملایم، متوسط و شدید دیده می‌شود.
وی تاکید کرد: آکنه به صورت برجستگی‌های قرمز رنگ در سطح پوست مشاهده می‌شود که گاهی اوقات چرکی بوده و در برخی اوقات عمق این ضایعات بیشتر است، همچنین در فرم‌های خفیف معمولاً جای جوش بر روی سطح پوست باقی نمی‌ماند، ولی در فرم‌های متوسط و شدید اغلب اِسکار (جای جوش) بر روی سطح پوست دیده می‌شود.
این متخصص پوست و مو تصریح کرد: اسکار یا جای جوش به صورت سوراخ یا فرورفتگی در سطح پوست مشاهده می‌شود که در برخی از مواقع گوشت اضافی و برجستگی به خصوص در ناحیه پشت و بازو‌ها در افرادی که مستعد ابتلا به کِلوئید یا گوشت اضافی هستند، ایجاد می‌کند.
گستری با بیان اینکه آکنه در ناحیه پشت در مردان از شیوع بیشتری برخوردار است، اظهار کرد: در ناحیه پشت و بازو‌ها اِسکار به صورت برجستگی‌هایی بوده که در واقع درمان آن‌ها سخت و با افزایش بافت کلاژن و فیبروز پوست همراه است.
وی افزود: در مواقعی که آکنه فرم ملایم تا متوسط دارد توسط پزشک محلول‌های آنتی بیوتیک موضعی یا دارو‌هایی تجویز می‌شوند که تراکم پروپیونی باکتر (propioni bacter) (باکتری موثر در مکانیزم آکنه) را در سطح پوست کاهش می‌دهد. همچنین گروهی دیگر از این دارو‌ها ترشح غدد چربی در سطح پوست را کاهش می‌دهند.
این متخصص پوست و مو دارو‌های ضد آکنه را شامل دارو‌های موضعی محلول‌های الکلی، کِرِم‌های لایه بردار یا ضد جوش با مکانیزم‌های مختلف دانست و عنوان کرد: در مواقعی که آکنه دارای شدت متوسط و شدید است دارو‌های خوراکی نیز توسط پزشک تجویز می‌شود. از جمله دارو‌های موثر روی باکتری جوش می‌توان به «تترا سایکلین» یا «داکسی سایکلین» اشاره کرد.
گستری تاکید کرد: آکنه با افزایش سن بیمار خود به خود بهبود پیدا می‌کند، ولی جای جوش‌ها باقی می‌ماند؛ بنابراین بیمار ناگزیر است که برای از بین بردن اِسکار از لیزر و درمان‌های پیچیده‌ای استفاده کند و این درمان‌ها در بهترین شرایط تنها ۶۰ تا ۷۰ درصد میزان موفقیت دارد.
وی تصریح کرد: جوش‌ها به خاطر تغییر فرمی که در روی پوست ایجاد می‌کنند به خصوص در افراد جوان آزار دهنده هستند. درمان در جهت این است که فرد چنین جوش‌هایی نزند حتی اگر بیمار جوش هایش را دستکاری نکند در موارد شدید که ضایعات نواحی عمقی پوست را درگیر می‌کنند حتی بدون دستکاری این جای جوش باقی می‌ماند.
این متخصص پوست و مو گفت: در سال‌های اخیر برای درمان فرم‌های شدید آکنه از قرص‌های «ایزوترتینوئین» با نام تجاری آکوتان استفاده می‌شود. این قرص از ترکیبات ویتامین A خوراکی است.
گستری بیان کرد: قرص «ایزوترتینوئین» عوارض قابل توجهی دارد، ولی تحت نظر پزشک این عوارض قابل کنترل بوده و از ایجاد اِسکار جلوگیری می‌کند. در شروع درمان بیمار آزمایش می‌دهد و سپس هر ۲ ماه یکبار این آزمایش تکرار می‌شود.
وی عنوان کرد: از عوارض قرص آکوتان می‌توان به افزایش چربی خون یا اختلال در آنزیم‌های کبدی اشاره کرد. مردان جوانی که در ناحیه پشت و بازو دارای جوش‌های زیاد هستند و نمی‌توان برای درمان آن‌ها از دارو‌های موضعی استفاده کرد در این مواقع از دارو‌های آنتی بیوتیک خوراکی یا آکوتان کمک گرفته می‌شود.
این متخصص پوست و مو اظهار کرد: در برخی اوقات افراد به علت مصرف کِرِم‌های آرایشی دچار آکنه می‌شوند. در نتیجه اشخاص باید از لوازم آرایشی فاقد چربی استفاده کنند. همچنین احتمال بروز جوش در کسانی که با روغن و مواد نفتی سر و کار دارند، زیاد است.
گستری یادآور شد: مصرف دارو‌های کورتون خوراکی یا تزریقی در طولانی مدت، دارو‌های هورمونی که برخی از افراد در باشگاه‌های بدنسازی مصرف می‌کنند و قرص‌های ضد سل نیز می‌تواند سبب پیدایش جوش در افراد شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 + 9 =