این مدرس طب ایرانی اسلامی با بیان اینکه با افزودن برخی ترکیبها میتوان از سردی ترشی کاست، گفت: «طی فرایند پخت مربا و تهیه ترشی میتوان با تدبیر و افزودن برخی ترکیبات آنها را اصلاح و مصرف کرد. مثلا اگر در تهیه سیرترشی به یا ترشی لیته به آن سیاهدانه، هویج، کرفس یا پیاز که مزاج گرمی دارند، افزوده شود، به این ترتیب از سردی سرکه کاسته میشود.»
فصیحی در نهایت با تاکید اینکه نکته حائز اهمیت در تهیه ترشیها، اصلاح مزاج سرد ترشی به سمت معتدل است، خاطرنشان کرد: «با افزودن ترکیباتی با مزاج گرم، ترشی خاصیتی معتدل پیدا میکند که به این ترتیب همه افراد میتوانند در حد متعادل از آن استفاده کنند.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0