کد خبر : 27408
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 جولای 2017 - 19:20
-

غذاهای پرچرب و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه

غذاهای پرچرب و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه

به گزارش قائم آنلاین،محققان با بررسی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند رژیم غذایی پرچرب موش‌ها منجر به تغییرات ژنتیکی در حیوان می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در ۳ نسل آینده افزایش دهد. بر اساس گزارش مدیکال ساینس، این مطالعه که در دانشگاه جورج تاون آمریکا انجام شد نشان می‌دهد تغییرات ژنتیکی ناشی از

به گزارش قائم آنلاین،محققان با بررسی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند رژیم غذایی پرچرب موش‌ها منجر به تغییرات ژنتیکی در حیوان می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در ۳ نسل آینده افزایش دهد.

بر اساس گزارش مدیکال ساینس، این مطالعه که در دانشگاه جورج تاون آمریکا انجام شد نشان می‌دهد تغییرات ژنتیکی ناشی از رژیم غذایی پرچرب در دوران بارداری در نسل اول و سوم موش‌های ماده مشهود است.
طی آزمایش محققان دریافتند که چند ژن مختلف در زنان با افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه، افزایش مقاومت در برابر درمان و اختلال ایمنی مرتبط است.
در واقع این تحقیق ارتباط رژیم غذایی و شیوه زندگی و سرطان را بیش از پیش تایید می‌کند.
سرطان سینه از رشد کنترل نشده سلول‌های پوشش داخلی مجرای شیری یا «لوبول» ایجاد می‌شود.
سرطان سینه در زنان شایع‌تر است، گرچه احتمال ابتلای مردان نیز به سرطان سینه وجود دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 3 =