مواد لازم برای تهیه یخمک هندوانه
شکر: یک چهارم پیمانه
شیر ذرت یا شیر عسل: نصف پیمانه
آب لیموی تازه: یک چهارم پیمانه
هندوانه خرد شده و بدون هسته: حدود ۴ پیمانه
طرز تهیه یخمک هندوانه
هندوانه را قاچ کنید و وسط هندوانه را بیرون بیاورید و در یک ظرف بریزید.
مواد دیگر را نیز به هندوانه اضافه کنید و داخل طرف دردار قرار دهید.
هر یک ساعت یک بار مواد را با همزن برقی هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید.
این کار را ۴ الی ۵ بار انجام دهید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از خوردن آن را از فریزر بیرون بیاورید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0