کد خبر : 28278
تاریخ انتشار : شنبه 8 جولای 2017 - 13:15
-

سوپ ذرت تابستانی یک شام فوری و سبک

سوپ ذرت تابستانی یک شام فوری و سبک

به گزارش قائم آنلاین،سوپ یکی از پیش غذا‌ها یا غذاهای سبکی است که می‌تواند برای یک شام سبک بسیار مناسب باشد. این سوپ ذرت به صورت سرد سرو می‌شود و یک شام سبک و کم کالری تابستانی است. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله سیمرغ بخوانید. مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت تابستانی روغن

به گزارش قائم آنلاین،سوپ یکی از پیش غذا‌ها یا غذاهای سبکی است که می‌تواند برای یک شام سبک بسیار مناسب باشد. این سوپ ذرت به صورت سرد سرو می‌شود و یک شام سبک و کم کالری تابستانی است. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله سیمرغ بخوانید.

سوپ ذرت تابستانی، یک شام سبک و کم کالری
مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت تابستانی

روغن زیتون خالص: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط خرد شده: ۲ عدد
کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود ۵۰۰ گرم): ۲ عدد
آویش تازه: ۳ قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک: یک قوطی (۳۹۵ میلی لیتر)
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
دانه ذرت تازه: ۱ پیمانه
آبلیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری
پنیر فتای خرد شده: ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی

روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط گرم کرده پیاز را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم.

سپس کدو و ۱ قاشق چایخوری از آویشن را اضافه کرده ۳ تا ۵ دقیقه حرارت می‌دهیم گه گاه هم می‌زنیم تا کدو‌ها نرم شوند.
عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت می‌دهیم تا به جوش آید به مدت ۵ دقیقه تا کدو‌ها نرم شده و کاملا شفاف شوند.
مواد را داخل مخلوط کن ریخته به صورت پوره یکنواخت در می‌آوریم. (هنگام ریختن مایع داغ داخل مخلوط کن احتیاط کنید).
سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روی حرارت متوسط بگذارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تا به جوش آمده و ذرت‌ها بپزند.
سپس از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کنید.
بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته با آویشن و پنیر فتا تزئین کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − یازده =