حجاب ظاهر، ریشه در عفاف درون دارد
به گزارش قائم آنلاین، یکی از دلایل عقلی حجاب از نظر اندیشمندان اسلامی، مسئله آزادی فکر است، از آنجا که یکی از ویژگیهای شخصیتی زنان، توجه به ظاهر و آراستگی خود بوده، نبود پوشش مناسب موجب ایجاد مشغولیت ذهنی برای زنان شده و آنان را درگیر ظاهر خود میکند. از طرفی برهنگی تأثیر بسیاری در
به گزارش قائم آنلاین، یکی از دلایل عقلی حجاب از نظر اندیشمندان اسلامی، مسئله آزادی فکر است، از آنجا که یکی از ویژگیهای شخصیتی زنان، توجه به ظاهر و آراستگی خود بوده، نبود پوشش مناسب موجب ایجاد مشغولیت ذهنی برای زنان شده و آنان را درگیر ظاهر خود میکند.
از طرفی برهنگی تأثیر بسیاری در تحریک شهوت داشته و مسلم است که وقتی افراد درگیر شهوت خود باشند، دچار مشغولیت فکر شده و از آزادی فکر جهت میل به اهداف علمی و انسانی بازمیمانند و دین اسلام با ضروری دانستن حجاب، از اینکه زن تنها وسیلهای برای رفع شهوت باشد، جلوگیری کرد.
ایفا قویشاوی جانشین فرمانده بسیج حوزه علمیه خواهران شهرستان قائمشهر در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: برای نهادینه کردن فرهنگ حجاب باید ریشهای کار شود اما حجاب ظاهر است در حالی که باید روی عفاف کار شود که در زمینه عفاف کاری انجام نشد.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به حجاب باید از درون به عفاف بپردازیم، افزود: برای فعالیت عمقی در حجاب باید از فرزندانمان آغاز کنیم و ابتدا خانوادهها را آموزش دهیم که فرزندرانشان را عفیف تربیت کنند در این حالت آنها در آینده مادرانی خواهند شد که فرزندان درستی را تربیت خواهند کرد.
قویشاوی تصریح کرد: غرب برای بدحجابی تلاش زیادی میکند اما در اینجا بسیار در این زمینه کم کاری میشود و باید تیرهایی که از دشمن به سمتمان میآید را شناسایی کنیم.
جانشین فرمانده بسیج حوزه علمیه خواهران شهرستان قائمشهر با اشاره به اینکه اگر فرهنگ اسلامی را در قلب مردم نفوذ دهیم جامعهای سالم خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: مردم احساس میکنند تربیت و فرهنگ غرب خوشایندتر از تربیت اسلامی است در حالی که باید این فرهنگ اسلامی را در جامعه نهادیه کنیم.
کلثوم آهنگری مدیر بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه شهرستان قائمشهر در گفتوگو با خبرنگار ما، ضمن تبریک هفته عفاف و حجاب بر تمامی بانوان، گفت: حجاب به معنای پرده و پوشش است و همیشه همراه عفاف میآید.
وی افزود: در جامعهمان کسی بنام بد حجاب نداریم و بهتر است از اصطلاح بد پوشش استفاده شود چراکه تمامی انسانها بالفطره حجاب را به نحوی قبول دارند.
آهنگری با اشاره به اینکه حجاب ظاهر، ریشه در عفاف درون دارد، تصریح کرد: حجاب زنان، نتیجه غیرت مردان و نیز اقتدار غیرت علوی و عفت فاطمی است و غیرت فقط این نیست که ناموس خود را بپوشانی تا نبینند، ناموس دیگران را نگاه نکردن هم از غیرت است و حتی اگـه پوشیده هم باشند.
مدیر بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه شهرستان قائمشهر با بیان اینکه هر کس برای رضای خدا چشمش را از نامحرم بردارد، خداوند شیرینی ایمان را در دلش قرار میدهد، گفت: وصیت شهیدانمان به خواهران دینی حجاب فاطمی بود که در وصیتنامه شهدا میخوانیم “خواهرم حجاب تو از خون سرخ من کوبندهتر است”.
این مسؤول بیان کرد: مردان و زنان حتی در نگاه کردن هم باید حجاب داشته باشند، اینکه چه نوع نگاهی را برای طرف مقابل انتخاب کنیم، دست خودمان است و نگاه معنیدار و با ريبه که ترس به گناه افتادن در آن است را باید کنترل کرد و حتی در قرآن آمده که خدا نگاههای خائنانه را میبيند.
آهنگری با بیان اینکه کنترل چشم را در اختیار خود بگیریم و اگر از نگاهی که بر تو حرام شده فاصله بگیری، خداوند لذت ايمان را به تو میچشاند، عنوان کرد: برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید صبر و حوصله داشت و به نرمی و آروم و چهره به چهره کار کرد و در این مورد الگوهای مناسب را شناسایی و معرفی کنیم و الگوهای موفق در همه رشتهها و تخصصهای ورزشی، قرآنی، هنری، علمی، پزشک و در همه سنین باید همواره شناسایی و معرفی و تجلیل شود.
وی گفت: جامعه باید آمادگی حجاب را داشته باشد و مطالبهگری افراد محجبه در این زمینه بسیار اثرگذار است، بدین معنا که از مسؤولان ذیربط خواسته شود جرایم مربوط به بد پوششی را به عموم متذکر شده و در مرحله بعدی برخورد کند چراکه بدپوششی در جوامع اسلامی جرم تلقی میشود.
مدیر بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه شهرستان قائمشهر، تصریح کرد: اسلام نمیگوید محجبه باید همیشه مشکی بپوشد بلکه باید رنگی بپوشد که موجب جلب توجه نامحرم نباشد همچنین یادمون باشد که چادر قاب عکس نیست که خود را زینت بدهیم و درونش جا کنیم پس باید حرمتش را نگه داریم.
این مسؤول درباره معنای درست حجاب در نگاه رهبر انقلاب، گفت: رهبر انقلاب در مهر سال ۷۷، با بانوان اندیشمند دیدار كردند و در جريان آن نظر خود را درباره سخنان فرزند شهید، خانم بهاره رنجبران که درباره حجاب صحبت کردند، اینگونه بیان کردند: دیدگاه غربیها نسبت به روابط زن و مرد عمدتاً ناظر به روابط و علاقات و نوع معاشرت زن و مرد است، جهانبینی آنها از مسائل انسان سرچشمه میگیرد، البته چیزی روبنایی است.
آهنگری یادآور شد: دید اسلامی در زمینه مسائل حجاب، بسیار دید روشنی است و در این زمینه آمده است که «ما با این حجاب، احساس آسایش میکنیم و این لباس مشارکت ماست».
به گزارش قائم آنلاین، اندیشمندان دینی، با اشاره به اینکه حجاب یکی از میراث ملی ایران و در دوران قبل از اسلام وجود داشته است، همواره بر حفظ حجاب به عنوان یک فرهنگ صحیح ملی و ایرانی تأکید دارند اما در جامعه کنونی باید فرهنگ حجاب را نهادینه کرد و از پیشروی بد پوششی با آموزش درست و با احترام جلوگیری کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0