کد خبر : 29273
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 جولای 2017 - 12:55
-

پرخوری سبب کندی فعالیت‌های مغزی می‌شود

پرخوری سبب کندی فعالیت‌های مغزی می‌شود

به گزارش قائم آنلاین، دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: زیاد شدن کار معده و متعاقبا ضعیف شدن این عضو و کندی و سستی فعالیت‌های مغزی از عوارض پرخوری است. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید. محمد انصاری‌پور درباره دلایل جویدن کامل غذا اظهار کرد: هضم گوارشی غذا از دهان شروع می‌شود، خوب

به گزارش قائم آنلاین، دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: زیاد شدن کار معده و متعاقبا ضعیف شدن این عضو و کندی و سستی فعالیت‌های مغزی از عوارض پرخوری است. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

پرخوری سبب کندی و سستی فعالیت‌های مغزی می‌شود
محمد انصاری‌پور درباره دلایل جویدن کامل غذا اظهار کرد: هضم گوارشی غذا از دهان شروع می‌شود، خوب جویدن غذا باعث می‌شود که مواد غذایی به طور کامل با بزاق دهان آغشته شود، لازم است هر لقمه غذا تا نرم شدن کامل (حدود ۲۰ تا ۳۰ بار) جویده شود.

وی افزود: هضم معدی با ترشح شیره معده و حرکات مکانیکی قسمت انتهایی صورت می‌پذیرد، این حرکات معده دو تا سه بار در دقیقه است و به شکل مالش شدید مثل آسیاب نیست بنابراین هر چه ذرات غذایی بزرگتر باشد، مدت زمان بیشتری در معده میماند و این عمل موجب فرسودگی و ضعف معده می‌شود.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: اگر با عجله غذا بخوریم، زمانی پیام سیری توسط مغز صادر می‌شود که معده کاملا انباشته و پر شده است، در این صورت مواجه با پرخوری و سوء‌هضم و ضعف معده خواهیم بود.

انصاری‌پور ادامه داد: امروزه ثابت شده که اگر ذرات غذایی خارج شده از معده بزرگتر از حد طبیعی باشد، می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌هایی مثل آلرژی و روماتیسم شود، مواد درشت خارج شده از معده، کبد را هم با مشکل مواجه می‌سازد و خلط خوبی برای بدن تولید نمی‌شود، بدن با بدانباشت مواد زائد و سموم مواجه می‌شود و از تعادل مزاجی خارج می‌شود.

عوارض پرخوری

وی متذکر شد: زیاد شدن کار معده و متعاقبا ضعیف شدن این عضو از عوارض پرخوری است، هر عضوی که مافوق توان آن به کار گرفته شود ضعیف می‌شود؛ در پرخوری حتی با سالم بودن معده غذا به درستی هضم نمی‌شود یعنی مواد هضم نشده وارد فرایند هضم دوم می‌شود که در نتیجه خلط صالح و درستی برای بدن ساخته نمی‌شود، کبد محل تولید اخلاط است.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: در هر پروسه هضمی تولید سم ناشی از مواد هضم نشده افزایش می‌یابد و کار سلول‌ها را مختل می‌کند، بدن دچار امتلاء یا بد‌انباشت مواد زاید می‌شود و به اعضاء مجاور به خصوص قلب و ریه فشار وارد می‌شود.

انصاری‌پور خاطرنشان کرد: پرخوری سبب کندی و سستی فعالیت‌های مغزی می‌شود و سه عضو رئیسه بدن یعنی مغز، کبد و قلب و به دنبال آن همه بدن را درگیر می‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

12 − 2 =