مواد لازم برای تهیه این نوع کباب عبارتند از گوشت چرخشده گوسفندی ۲۵۰ گرم، زردک متوسط ۴ عدد، آرد نخودچی بهمقدار لازم، پیاز کوچک رندهشده ریز یک عدد، شیره خرما یا انگور بهمقدار لازم، سرکه انگور طبیعی بهمقدار لازم، آب یکچهارم لیوان، نمک طعام طبیعی، زردچوبه، زعفران بهمقدار لازم، روغن ارده کنجد یا دنبه بهمقدار لازم.
برای تهیه این کباب ابتدا گوشت چرخشده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید؛ آرد نخودچی را قاشققاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود، از مایه گوشتی بهاندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید؛ بعد از آن کبابهای سرخشده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید سپس روی حرارت کم بهمدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود سپس در ظرف موردنظر چیده و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0