کد خبر : 29421
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 جولای 2017 - 10:45
-

۱۰ رفتار که می‌تواند نشانه عدم صداقت باشد

۱۰ رفتار که می‌تواند نشانه عدم صداقت باشد

به گزارش قائم آنلاین،روانشناسی دروغگویی کار ما را برای کشف دروغگوها هرچند هم حرفه‌ای باشند آسان کرده است. شما می‌توانید با شناختن برخی نشانه ها و تشخیص به موقع آنها یک فریبکار دروغگو را به راحتی بشناسید. با ما همراه باشید و به نقل از سایت بازده از روانشناسی دروغگویی و ۱۰ نشانه که یک دروغگو را

به گزارش قائم آنلاین،روانشناسی دروغگویی کار ما را برای کشف دروغگوها هرچند هم حرفه‌ای باشند آسان کرده است. شما می‌توانید با شناختن برخی نشانه ها و تشخیص به موقع آنها یک فریبکار دروغگو را به راحتی بشناسید. با ما همراه باشید و به نقل از سایت بازده از روانشناسی دروغگویی و ۱۰ نشانه که یک دروغگو را تشخیص دهید بیشتر بدانید.

۱۰ رفتار که می‌تواند نشانه عدم صداقت باشد
۱. با لکنت زبان یا تردید ودودلی حرف می‌زنند
بسیاری از دروغگوها معمولا با لکنت یا حس دودلی حرف می‌زنند زیرا مدام در تلاش هستند یک داستان خوب برای شما بسازند که باورشان کنید. البته که این کار بسیار سختی است ک یک نفر تفکراتش را در مورد موضوعی دروغین متمرکز کند و کلامی بگوید که شما واقعا باورش کنید.
۲. اطلاعاتی بسیار بیشتر از آنچه خواسته‌اید به شما عرضه می‌کنند.
دروغگوها سعی می‌کنند اطلاعاتی به شما بدهند که اصلا از ایشان نخواسته اید. دکتر فیل معتقد است این بدان دلیل است که فرد دروغگو تلاش می‌کند در پس این اطلاعات بیش از حد خود از چیزی دفاع یا چیزی را پنهان کند.
۳. دروغگوها معمولا از جملات طولانی‌تر استفاده می‌کنند
دروغگوها معمولا با اختصار میانه‌ای ندارند! مثلا در بحث به جای اینگه بگویند : «من نرفتم» می‌گویند : «من اصلا به آنجا نرفته‌ام»
۴. وقتی با دروغگو حرف می‌زنید به جای پاسخ دادن سوال می‌پرسد
یکی دیگر از تکنیک های دروغگویان این است که به جای پاسخ دادن به سوال شما همان جمله خودتان راتکرار می‌کنند یا یک سوال دیگر از شما می‌پرسند.
۵. از بیان عبارت «من» اجتناب می‌کنند
دروغگوها هیچوقت از عبارت «من» استفاده نمی کنند. مثلا به جای گفتن عبارت «من معتقدم تو اشتباه می کنی» می گویند «تو اشتباه می‌کنی».
۶. روی جزییات زیادی تاکید می‌کنند
اغلب دروغگوها روی جزییات داستانی که تعریف می‌کنند زیادی تاکید می‌کنند. این چیزی است که آنها انجام می‌دهند تا از موضوع کلیدی و واقعی دور شوند.
۷.  از عبارات غلوآمیز تاکیدی زیاد استفاده می‌کنند
وقتی یک نفر از برخی جملات غلوآمیز و زیادی تاکیدی استفاده می‌کند باید به راستگویی‌اش شک کنید. مثلا یک نفر به شما می‌گوید: من کاملا و به طور صد درصدی با تو صادق هستم یا مثلا می‌گوید: فقط از حقیقت با من بگو!
۸. تظاهر به نشنیدن حرف شما می‌کنند
فرد دروغگو پرسش اتی را که به نفعش نیست معمولاً نمی شنود ”چی”؟ آیا او واقعاً در عرض ۱۰ ثانیه راه گوشش مسدود می شود؟ او زمانی که از شما خواهش می کند تا پرسش خود را مجدداً تکرار کنید، در واقع احتیاج به زمان دارد تا به گفته های کذبش، شاخ و برگ بدهد و در مدت زمانی که شما پرسش خود را دوباره تکرار می کنید او فرصت کافی را به دست می آورد .
۹. آن‌‌‌‌ها کلمات و عبارات را تکرار می‌کنند.
دروغگوها می‌‌کوشند دروغ را در ذهن‌شان معتبر و روا سازند. مثلا ممکن است بارها و بارها بگوید: «من انجام ندادم….. من انجام ندادم….. .»
تکرار هم‌چنین راهی برای خریدن زمان برای خودشان است تا بکوشند فکرشان را جمع و جور کنند.
۱۰. در مواقع حساس کشف دروغ بلافاصله موضوع بحث را عوض می کنند.
آدمهای دروغگو همیشه سعی می کنند حرفهای زیبا و جذاب به زبان بیاورند و با این کار می خواهند امکان کشف حقیقت را از ما سلب کنند.
یک ترفند نهایی برای تشخیص دروغگو!
هروقت احساس کردید یک نفر بدجوری دروغ می‌گوید سریعا بحث را تغییر دهید و به موضوع دیگری بپردازید. اگر دیدید فرد مخاطب تان به راحتی تغییر بحث را پذیرفت و شروع کرد در باب آن موضوع جدید به راحتی سخن گفتن حتما به صداقتش شک کنید زیرا در این جور مواقع آدم‌های صادق که حرف راستی برای شما می‌زدند گیج می‌شوند و رشته افکارشان پاره می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 3 =