کد خبر : 29559
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 جولای 2017 - 15:40
-

۶ دلیل خونریزی لثه‌ها که باید بدانید

۶ دلیل خونریزی لثه‌ها که باید بدانید

به گزارش قائم آنلاین،خونریزی لثه‌ها به طور خود به خودی و یا بعد از تمیز کردن دندان‌ها با مسواک یا نخ دندان، چیزی نیست که بخواهید آن را نادیده بگیرید. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید. به گفته رییس انجمن دندان پزشکی کانادا، خونریزی گاه به گاه لثه‌ها ممکن است در اثر

به گزارش قائم آنلاین،خونریزی لثه‌ها به طور خود به خودی و یا بعد از تمیز کردن دندان‌ها با مسواک یا نخ دندان، چیزی نیست که بخواهید آن را نادیده بگیرید. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

۶ دلیل خونریزی کردن لثه‌ها
به گفته رییس انجمن دندان پزشکی کانادا، خونریزی گاه به گاه لثه‌ها ممکن است در اثر برخورد لثه با مواد غذایی سفت بروز کند، اما اگر این اتفاق به طور مرتب تکرار شود، نشان دهنده وضعیت جدی پزشکی است.

در اینجا ۶ دلیل که توجیه کننده خونریزی لثه‌ها هستند، بیشتر معرفی شده است:

ابتلا به بیماری لثه:
نوعی عفونت باکتریایی واگیردار در دهان است که به لثه‌ها آسیب می‌رساند و استخوان فک را فرسوده می‌کند. محققان معتقدند که بیماری لثه، علت عمده افتادن دندان‌های دائمی است. باکتری لایه محافظتی ایجاد می‌کند که به بافت لثه آسیب می‌رساند، سپس بدن به زخم و التهاب ایجاد شده واکنش نشان می‌دهد. هر چه مدت التهاب لثه‌ها بیشتر باشد، احتمال بروز بیماری‌های گوناگون از جمله حساسیت و بیماری‌های قلبی و… بیشتر است. ۸۰ درصد بزرگسالان تا حدی دچار این التهاب هستند در حالی که تنها ۱۰ درصد آنان، متوجه این بیماری می‌شوند. زیرا علایم آن به طور طبیعی در اواخر میانسالی آشکار می‌شود. با تغییر برخی عادت‌ها می‌توان این خطر را کاهش داد؛ از قبیل: مراقبت صحیح از دندان، مسواک زدن و استفاده از نخ دندان و مراجعات منظم به دندان پزشک.
استعمال سیگار:
افراد سیگاری بیشتر در معرض ابتلا به خونریزی لثه هستند. سیگار به دلایل مختلف منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری پریودنتال می‌شود. از آن جا که سموم موجود در سیگار باعث التهاب می‌شود و واکنش ایمنی بدن را کاهش می‌دهد، افراد سیگاری بیشتر از دیگران در معرض بیماری لثه قرار دارند. به محض بروز علایم خون ریزی، باکتری‌های خطرناک موجود بین دندان به لثه زخمی راه پیدا می‌کند و مستقیم وارد خون می‌شود.
رژیم غذایی ضعیف:
اینطور ثابت شده که رعایت یک رژیم غذایی سالم حاوی سبزی‌ها و میوه ها، دانه‌های سالم، لبنیات و پروتئین، عاملی برای کاهش التهاب لثه‌ها است. مصرف ویتامین‌های دی و ث. به همراه منیزیم و روغن ماهی نیز برای سلامت لثه‌ها مفید است.
عدم رعایت بهداشت دهان:
مسواک نزدن و استفاده نکردن از نخ دندان باعث قرمزی و تورم لثه‌ها می‌شود. در صورت رعایت نکردن بهداشت دهان، لثه‌های سالم در عرض ۲۴ تا ۳۶ ساعت بیمار می‌شود. استفاده از مسواک برقی که لثه‌ها را ماساژ می‌دهد و باعث شدت یافتن جریان خون می‌شود، مفید است. استفاده از دهان شویه و خمیر دندان ضدباکتری برای کاهش تجمع باکتری در دهان مفید است. ضمن این که شما باید روزانه چند بار از نخ دندان استفاده کنید.
استفاده از داروهای خاص:
داروهای ضد افسردگی و فشار خون باعث خشکی دهان می‌شود و کمبود بزاق نیز منجر به تکثیر باکتری در دهان می‌شود؛ بنابراین لثه‌ها قرمز، ملتهب و دچار خونریزی می‌شوند. اگر احساس کردید علت التهاب و خونریزی لثه‌ها مصرف این داروهای خاص است به پزشک مراجعه کنید تا محصولاتی که مشکل خشکی دهان را رفع می‌کنند به شما تجویز کنند.
عدم تعادل هورمون‌ها:
وقتی سطح هورمون‌ها ثابت نباشد (به عنوان مثال در دوره بلوغ، بارداری، عادت ماهانه و یا ئسگی) به پلاک‌های دندان که باعث خونریزی لثه می‌شوند حساس‌تر می‌شویم؛ بنابراین باید در طول این دوره‌ها توجه بیشتری به دندان‌ها نشان دهید. به عنوان مثال بیشتر از نخ دندان استفاده کنید یا دهان را به خوبی بشوئید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 2 =