کد خبر : 29677
تاریخ انتشار : جمعه 14 جولای 2017 - 9:55
-

شارژرها چقدر برق مصرف می‌کنند؟

شارژرها چقدر برق مصرف می‌کنند؟

به گزارش قائم آنلاین، برای اثبات این ادعا، به‌وسیله ای نیاز دارید که بار مصرفی هر پریز را اندازه بگیرد. این وسیله‌ها را می‌توانید به‌صورت آنلاین یا از فروشگاه لوازم الکتریکی تهیه‌کرده و آن را به‌صورت واسط بین وسیله مدنظرتان و پریز قرار دهید و میزان انرژی مصرف‌شده توسط وسیله را اندازه بگیرید. هزینه برق به‌صورت

به گزارش قائم آنلاین، برای اثبات این ادعا، به‌وسیله ای نیاز دارید که بار مصرفی هر پریز را اندازه بگیرد. این وسیله‌ها را می‌توانید به‌صورت آنلاین یا از فروشگاه لوازم الکتریکی تهیه‌کرده و آن را به‌صورت واسط بین وسیله مدنظرتان و پریز قرار دهید و میزان انرژی مصرف‌شده توسط وسیله را اندازه بگیرید.

شارژر
هزینه برق به‌صورت کیلووات ساعت (KWh) محاسبه‌شده که برابر ۳٫۶ میلیون ژول انرژی است. این عدد روی دستگاه‌ها نیز نوشته‌شده است و میزان مصرف انرژی آن را در طول یک ساعت نشان می‌دهد. برای مثال اگر این عدد روی دو دستگاه متفاوت ۱۰۰W و ۱۰۰۰W باشد، به این معناست که میزان کارکرد دستگاه اول در یک ساعت ۱KWh بوده و دستگاه دوم این مقدار انرژی را در ۱۰ ساعت مصرف می‌کند.

بعدازاینکه مقدار بار مصرفی دستگاه متصل به هر پریز را به کیلووات ساعت به دست آوردید، حالا وقت محاسبه هزینه‌هاست. در آوریل ۲۰۱۷ هزینه متوسط مصرف هر کیلووات ساعت برق در ایالات آمریکا، حدود ۰٫۱۲ دلار گزارش‌شده است. پس حاصل‌ضرب بار مصرفی در هزینه هر کیلووات ساعت، نشان می‌دهد در هر ساعت، ناخواسته چه مقدار پول خرج می‌کنید!

اگر یک شارژر اصل آیفون را به پریز (بدون اینکه به گوشی وصل باشد) متصل کنیم، در کمال تعجب می‌بینیم که شارژر بدون اینکه گوشی را شارژ کند، حدود ۱۳۰ وات در ماه (۱٫۵ کیلووات در سال) و با توجه به هزینه برق، حدود ۰٫۱۸ دلار به قبض اضافه می‌کند.

حال تصور کنید در طول روز چند شارژر و وسیله الکترونیکی بدون هدف به پریز متصل هستند و چه هزینه‌ای دارند…این در حالی است که همه ما از دستگاه‌هایی استفاده می‌کنیم که اصل نبوده و برق بیشتری (۱۰ تا ۲۰ برابر بیشتر) را نسبت به اصل آن مصرف می‌کنند.

جدا از همه این‌ها، هزینه‌ای که محیط‌زیست از همیشه وصل بودن ۲۴ ساعته  این وسایل در هفت روز هفته و ۳۶۵ روز سال متحمل می‌شود، به‌اندازه اضافه شدن مقادیر زیادی کربن دی‌اکسید به جو است.

با همه این حرف‌ها، بهتر است هر وسیله برقی را بعد از استفاده، از پریز برق جدا کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

13 + سه =